fbpx

Pinterestmarketing Strategiesessie

Slim groeien met jouw bedrijf door Pinterestmarketing

Ben jij al even bezig met Pinterestmarketing maar zie je niet de gewenste resultaten? Of weet jij wel dat Pinterest een marketing machine voor jouw bedrijf kan zijn, maar lukt het jou niet om op de juiste manier in te zetten? Dat kan anders.

Daar hoef je niet direct een onlineprogramma of traject voor te volgen. Soms is het analyseren van jouw (niet bestaande) strategie al voldoende om het succes te kunnen behalen met jouw volgende stappen. 

 

Dit gaat een strategiesessie jou opleveren:

Je krijgt een uur lang mijn tijd en aandacht. In dat uur bespreken we alles waar jij tegenaan loopt (dit bespreken we van tevoren door middel van een vragenlijst). Wil jij dat ik meekijk met jouw strategie? Dat kan. Wil jij dat ik kijk of jouw omschrijvingen ervoor zorgen dat je bovenaan komt te staan op Pinterest? Ook dat kan. Wil jij een uur lang vragen aan mij stellen? You can pick my brain. 😉

Je verlaat de strategiesessie met de antwoorden op jouw vragen, een plan en motivatie om successen te behalen binnen dit fantastische platform!

 

Zo gaan wij aan de slag:

N

Na betaling ontvang je van mij binnen 24 uur een e-mail met mijn agenda, waar je zelf een afspraak voor jouw strategiesessie kunt inplannen.

N

In diezelfde e-mail vind je een vragenlijst die je invult en terugstuurt, zodat ik weet waar de behoeften liggen voor deze strategiesessie. Vul deze zo compleet mogelijk in, zodat ik goed kan voorbereiden.

N

Na het bevestigen van de door jouw gekozen datum ontvang je van mij een link voor het Zoomgesprek. Dit Zoomgesprek wordt opgenomen en krijg je achteraf toegestuurd door mij, zodat je altijd alle informatie van de strategiesessie terug kunt kijken.

Bonus: na een maand ontvang je van mij een analyserapport van jouw account. Hierin kijk ik of je aan de slag bent gegaan met hetgeen dat wij besproken hebben, en geef ik je eventueel nog tips mee om jouw Pinterestmarketing-strategie nog verder te optimaliseren!

Gaan wij aan de slag met jouw Pinterestmarketing-strategie?

Ben jij klaar om een uur lang in jouw Pintereststrategie te duiken, zodat je in de toekomst succes kunt gaan vinden binnen Pinterest? Ik help je graag. Boek hieronder jouw strategiesessie en ik spreek je snel!