fbpx

Pinterest is dé manier die bij mij voor de meeste websitebezoekers zorgt. Naar zowel mijn bedrijf als mijn blog.

Het leukste is nog dat mijn content nu ook continu onder de aandacht van mijn doelgroep komt, terwijl het mij maar zo’n twee uur werk per week kost! Maar, dan moet je natuurlijk wel met die content aan de slag gaan en weten hóé je ervoor kunt zorgen dat je met die content websitebezoekers kunt converteren. 

Na verschillende succesvolle gratis Pinteresttrainingen, presenteer ik: de gratis Pinterest kerst challenge op 14 en 15 november.

 

Meer (converterende) websitebezoekers: dat is wat je wilt, toch? Waarschijnlijk heb je allerlei plannen naar de feestdagen toe: prachtige content rondom het kerstthema, of een subliem kerstaanbod. Maar, blijven die plannen (wederom) bij plannen, of ga je ze dit jaar écht uitvoeren?

Pinterest is een platform dat nog helemaal niet zo vaak ingezet wordt door ondernemend Nederland, maar wat wel voor een enorme boost aan (converterend) traffic kan zorgen voor jouw bedrijf! Zéker tijdens de feestdagen.

Natuurlijk wil je niet dat content creëren té veel van je tijd in beslag neemt, en dat snap ik.

Ik help je om onweerstaanbare (duurzame) content te creëren voor de feestdagen én het vindbaar te maken op Pinterest!

 

Goud in handen met duurzame content: waarom heeft jouw bedrijf (meer) duurzame content nodig? En hoe creëer je nu eigenlijk een stuk content dat écht iets positiefs gaat doen voor jouw leadgeneratie?

3 geheimen waardoor jij gaat groeien op Pinterest met jouw bedrijf: hoe zorg jij ervoor dat je gevonden wordt door de JUISTE mensen? Welke strategie heb je hiervoor nodig? En wat moet je vooral ook NIET doen?

Moeder van drie geweldige kinderen en een online-ondernemer met grote dromen.

Ik ben een creatieve Pinterestmarketing-expert met een grote liefde voor (duurzame) content. Met mijn eigen ogen heb ik keer op keer bij (online)ondernemers onwijze groei gezien door mijn Pintereststrategie. En niet alleen groei in websitebezoeken, maar ook in verkopen van producten of diensten. En dat zorgt ervoor dat een business compleet verandert: niet harder werken, maar slimmer (en leuker)!

De challenge

De challenge bestaat uit 2 dagen: 14 en 15 november.
Om 10.00 uur vindt er op beide dagen een masterclass plaats. Deze kun je volgen via Zoom.

14 november:
Goud in handen met duurzame content

15 november:
Drie geheimen die jou laten groeien op Pinterest met jouw bedrijf

Inloggegevens voor Zoom ontvang je in de aanloop naar de challenge toe.

Er komen replays beschikbaar voor gelimiteerde tijd!

Ready, set, create!

Jij bent er LIVE bij en dat biedt jou de kans om direct vragen aan me te stellen indien nodig.

Ook ga je direct aan de slag en implementeer je wat ik jou leer over het inzetten van duurzame content en Pinterestmarketing.

Tijdens deze twee dagen sta ik beschikbaar om jouw vraagstukken te beantwoorden én vindt er ook een héle vette win-actie plaats die jij niet wilt missen!

Plezier

De aanloop naar de kerstperiode toe is misschien nog wel het allerleukste. Het geeft je een gelukkig gevoel, je raakt geïnspireerd door al het moois om je heen.

En dat is precies wat Pinterest én deze challenge ook met je doen!

Zorg jij voor jouw dekentje en thee/warme chocomel (met slagroom) tijdens de livesessies? Dan doe ik dat ook!

Na deze gratis Pinterest challenge staat jouw converterende kerstcontent te stralen op jouw website én op Pinterest! Klaar om gevonden te worden door héél veel mensen?