fbpx

Pinterest is dé manier die bij mij voor de meeste websitebezoekers zorgt. Naar zowel mijn bedrijf als mijn blog.

Het leukste is nog dat mijn content nu ook continu onder de aandacht van mijn doelgroep komt, terwijl het mij maar zo’n twee uur werk per week kost! Maar, dan moet je natuurlijk wel met die content aan de slag gaan en weten hóé je ervoor kunt zorgen dat je met die content websitebezoekers kunt converteren. 

Na een twee succesvolle gratis Pinteresttrainingen, presenteer ik: de gratis Pinterest kerst 10-daagse! Van 1 t/m 10 november.

 

Meer (converterende) websitebezoekers: dat is wat je wilt, toch? Waarschijnlijk heb je allerlei plannen naar de feestdagen toe: prachtige content rondom het kerstthema, of een subliem kerstaanbod. Maar, blijven die plannen (wederom) bij plannen, of ga je ze dit jaar écht uitvoeren?

Pinterest is een platform dat nog helemaal niet zo bekend is in Nederland, maar wat wel voor een enorme boost aan (converterend) traffic kan zorgen voor jouw bedrijf! Zéker tijdens de feestdagen.

Natuurlijk wil je niet dat content creëren té veel van je tijd in beslag neemt, en dat snap ik.

Ik help je om onweerstaanbare content te creëren voor de feestdagen én het door te zetten op Pinterest!

 

Create your purpose: We gaan doelen stellen. HAALBARE doelen, en hier een plan voor maken. Jij gaat rocken met jouw kerstcontent!

Content creëren die converteert: waar moet jouw content aan voldoen om mensen fan van jou te laten worden?

Scroll stopping Pins: Hoe maak je de perfecte pin waar jij mee opvalt en  websitebezoekers mee aan gaat trekken, zodat zij jouw prachtige kerstcontent kunnen zien?

Bonus: Masterclasses, Pin templates, win-acties, dagopdrachten: HET KOMT ALLEMAAL AAN BOD! 🙂

‘Gewoon’ moeder van drie geweldige kinderen en een online-ondernemer met grote dromen.

 

Ik ben een creatieve Pinterestmarketing-expert met een liefde voor teksten en de Nederlandse taal. Met mijn eigen ogen heb ik keer op keer bij (online)ondernemers onwijze groei in traffic gezien door mijn Pintereststrategie. En niet alleen groei in websitebezoeken, maar ook in verkopen van producten of diensten. En dat zorgt ervoor dat een business compleet verandert: niet harder werken, maar slimmer!

De challenge

10 dagen gaan we met elkaar aan de slag! De challenge zal plaatsvinden in een besloten Facebookgroep. Het is dus belangrijk dat je een Facebookaccount hebt. En geloof me, hiervoor wil je er eentje aanmaken! 😉

Iedere dag zal er in de groep een challenge gepost worden. Van masterclasses tot opdrachten, win-acties en livesessies!

Ready, set, create!

Natuurlijk vertel ik je ook meer over Pinterestmarketing en converterende content voordat we aan de slag gaan met creëren. Dus heb je nu nog geen idee hoe je aan de slag moet gaan? Dat komt goed!

Ik zorg ervoor dat je een stevige basis hebt om jouw kerstcontent te kunnen creëren, maar bovenal: deze challenge zal een schop onder je kont worden om daadwerkelijk aan de slag te gaan!

Plezier

Kerst is FUN! Het zorgt voor verbinding, positiviteit en inspiratie. Net als Pinterest. 🙂

Het wordt een gezellige challenge, waardoor je niet eens door hebt dat je aan het werk wordt gezet.

Zorg jij voor jouw dekentje en thee/warme chocomel (met slagroom) tijdens de livesessies? Dan doe ik dat ook!

Na deze gratis Pinterest kerst 10-daagse staat jouw converterende kerstcontent te stralen op jouw website én op Pinterest! Klaar om gevonden te worden door héél veel mensen?