fbpx

Pinterest is dé manier die bij mij voor de meeste websitebezoekers zorgt. Naar zowel mijn bedrijf als mijn blog.

Het leukste is nog dat mijn content nu ook continu onder de aandacht van mijn doelgroep komt, terwijl het mij maar zo’n twee uur werk per week kost! Ben jij er klaar voor om te leren hoe jij slim kunt groeien met jouw business door Pinterestmarketing?

Niet via een online omgeving, maar écht, face-to-face. Tijdens de Pinterest groepsworkshop!

 

Het wordt tijd om de geheimen van Pinterest te ontdekken

Jouw ideale klanten zitten op Pinterest. En jouw ideale klanten zijn op zoek naar jóúw content. Ze scrollen continu op dit geweldige platform, op zoek naar inspiratie: de oplossing van hun probleem of verlangen.

Maar jij hebt waarschijnlijk geen idee hóé je nu precies met jouw waardevolle content bij hen onder de aandacht moet komen. Of je bent al aardig op weg, maar vind het allemaal redelijk overweldigend.

Ik help je op weg tijdens mijn Pinterest groepsworkshop!

 

Als jij nu eens meer tijd besteedt aan het creëren van de juiste content voor de júíste mensen, dan kun jij:

N

Ideale klanten aantrekken die direct fan worden van jouw waardevolle content. Doordat jij inspirerende ‘scroll stopping’-pins creëert die hen gaat helpen met oplossing voor het probeem of verlangen, kom je binnen no time bij ze onder de aandacht.

N

Verbinden met ideale klanten die niet kunnen wachten om te investeren in jouw producten of diensten. Jouw content connect met jouw ideale klanten op een manier dat ze zich afvragen of je misschien helderziend bent.

N

Met gemak verkopen genereren door jouw authentieke content. Je voelt je niet meer opgelaten om te moeten verkopen, want de transformatie die jij benoemt of laat zien verkoopt zich vanzelf.

Tijdens deze groepsworkshop neem ik je mee in de wereld van Pinterestmarketing. We gaan tijdens interactieve workshop aan de slag met alle belangrijke elementen van Pinterestmarketing, zodat jij weggaat met een stevige fundering en een strategie waarmee jij het succes kunt vinden binnen dit fantastische platform.

Omdat ik je persoonlijke aandacht wil geven heb ik plek voor maximaal 4 deelnemers per workshop.

Wat is Pinterest en Pinterestmarketing? Ik vertel je wat Pinterest is en hoe jij dit in kunt zetten voor jouw bedrijf, zodat jij slim kunt groeien door dit fantastische platform!

Weet voor wie je Pint en maak jezelf vindbaar: wie is jouw ideale klant/doelgroep, hoe zoekt hij of zij en wat moet je weten over zoekwoorden op Pinterest? 

Aan de slag: Creëer verbindende content, maak een stevig contentplan en maak hierbij onweerstaanbare Pindesigns, zodat jij successen kunt boeken binnen Pinterest!

f

Strategie: je verlaat de workshop met een geoptimaliseerd Pinterestaccount én een strategie die bij jouw bedrijf past. Een strategie die werkbaar is én jou gaat laten groeien!

‘Gewoon’ moeder van drie geweldige kinderen en een online-ondernemer met grote dromen.

 

Ik ben een creatieve Pinterestmarketing-expert met een liefde voor schrijven. Met mijn eigen ogen heb ik keer op keer bij (online)ondernemers onwijze groei in websitebezoekers gezien door mijn Pinterest-strategie. En niet alleen groei in websitebezoeken, maar ook in verkopen van producten of diensten. En dat zorgt ervoor dat een business compleet verandert: niet harder werken, maar slimmer!

De workshop was ontzettend leuk en Milou kan alles wat we wilden weten duidelijk uitleggen en laten zien. Wij wisten nog helemaal niks van pinterest. Nu, twee weken later, zijn we druk aan het pinnen en als er vragen zijn kunnen we Milou altijd contacteren.

Super fijn om veel dingen niet zelf uit te hoeven zoeken en dat Milou dat allemaal concreet kan vertellen. Ook met bijbehorende programma’s die handig zijn om te gebruiken. Wij zijn heel blij met de workshop en kijken er met een positief gevoel op terug.

Lichtpuntje Kristallen

De groepsworkshop:

Datum: dinsdag 25 mei 2021

Tijd: 10.00 – 15.00 uur

Locatie: De Blokstallen 2b, Bergen op Zoom

Lunch van Bagels & Beans

Persoonlijke aandacht en opvolging: één 1-op-1 coachcall na een maand

Inclusief werkboek met handig naslagwerk

De investering: € 297,– excl. btw

Nadat je toegang hebt gekocht voor de workshop, volgt er een e-mail met meer informatie!