fbpx

Pinterest is dé manier die bij mij voor de meeste websitebezoekers zorgt. Naar zowel mijn bedrijf als mijn blog.

Het leukste is nog dat mijn content nu ook continu onder de aandacht van mijn doelgroep komt, terwijl het mij maar zo’n twee uur werk per week kost! Ben jij er klaar voor om te leren hoe jij slim kunt groeien met jouw business door Pinterestmarketing?

Na drie succesvolle edities van de vierdaagse, geef ik ‘m in juni weer. Na 4 dagen ben jij klaar om Pinterestmarketing te rocken!

 

Meer (converterende) websitebezoekers: dat is wat je wilt, toch? Maar je wilt ook niet dat het té veel van je kostbare tijd vraagt. En dat snap ik.

Pinterest is een platform dat nog helemaal niet zo bekend is in Nederland, maar wat wel voor een enorme boost aan traffic kan zorgen voor jouw bedrijf!

Ben jij benieuwd of Pinterestmarketing geschikt is voor jouw bedrijf, en heb je geen idee waar je moet beginnen óf hoe je hiermee moet groeien?

Ik help je op weg tijdens mijn gratis Pinterest vierdaagse!

 

Wat is Pinterest en Pinterestmarketing? Ik vertel je wat Pinterest is en hoe jij dit in kunt zetten voor jouw bedrijf, zodat jij slim kunt groeien door dit fantastische platform!

Weet voor wie je Pint en maak jezelf vindbaar: wie is jouw ideale klant/doelgroep, hoe zoekt hij of zij en wat moet je weten over zoekwoorden op Pinterest? 

Aan de slag: Creëer verbindende content én onweerstaanbare Pindesigns, zodat jij successen kunt boeken binnen Pinterest!

f

Bonus: ik vertel je 3 geheimen waardoor mijn Pinterestbereik door het dak ging en waardoor ik nog steeds dagelijks groei!

‘Gewoon’ moeder van drie geweldige kinderen en een online-ondernemer met grote dromen.

 

Ik ben een creatieve Pinterestmarketing-expert met een liefde voor teksten en de Nederlandse taal. Met mijn eigen ogen heb ik keer op keer bij (online)ondernemers onwijze groei in traffic gezien door mijn Pintereststrategie. En niet alleen groei in websitebezoeken, maar ook in verkopen van producten of diensten. En dat zorgt ervoor dat een business compleet verandert: niet harder werken, maar slimmer!

Live masterclasses

 Van maandag 7 juni t/m woensdag 9 juni is er iedere dag om 09.00 uur een live masterclass. Deze masterclasses zullen ongeveer een uur van je tijd kosten.

Donderdagavond 10 juni om 20.00 uur is de afsluitende bonusmasterclass.

Je ontvangt van alle masterclasses een replay, mocht je er niet bij kunnen zijn. Deze zijn gelimiteerd beschikbaar.

Vraag en antwoord

Jij hebt de vragen, ik de antwoorden! Ik sta vier dagen lang tot je beschikking om je uit de brand te helpen met jouw vragen.

Iedere dag ontvang je ook een werkboek met de informatie die er die dag besproken is, zodat je dit nog eens rustig na kunt lezen en later erbij kunt pakken als handig naslagwerk.  

Iedereen is welkom

Heb je geen oppas voor je kinderen? Prima, ‘neem ze mee’. Of wil jouw kat de masterclass meevolgen vanaf jouw schoot? Helemaal gezellig!

Pak er een kop koffie of thee bij. Misschien moet je nog ontbijten, dat kan ook. 

Laten we er wat leuks van maken! Maar vergeet niet: ik hou ervan om waarde te delen zodat jij écht stappen kunt zetten. Zorg ervoor dat jij die verantwoording ook pakt!