Selecteer een pagina

10 weken programma

online te volgen

creatief en uitdagend

R

Ben jij ondernemer en kost het schrijven van teksten jou enorm veel energie?

R

Stel je het schrijven steeds maar uit, omdat je gewoon geen zin hebt om te zwoegen op een foutloos stuk tekst?

R

Ben jij fanatiek blogger en tik je iedere dag teksten met heel je hart en ziel, maar weet je eigenlijk niet zeker of je tekst foutloos is?

R

Oké, stiekem weet je dat je tekst grammaticaal niet helemaal klopt. Maar het klinkt wel goed; en mensen begrijpen je, toch?

R

Je bent in het verleden zelfs (een) opdachtgever(s) verloren, doordat je grammatica niet in orde was.

R

Je zou je wel graag willen verdiepen in de regeltjes van de Nederlandse taal, maar zo’n suffe cursus over werkwoordspelling? Ain’t nobody got time for that!

Geloof mij, ik weet preciés hoe jij je voelt. Ondanks dat ik altijd al een taalliefhebber ben geweest, kende ik echt al die regels niet uit mijn hoofd. Tijdens het tikken van een blog stond Google standaard open: hoe zat het nou ook alweer? Hun/hen? D, t, dt? Samenstellingen? Ach, laat ook maar. Ik ga echt niet zo veel tijd steken in het opzoeken van de grammatica. Het klinkt zo ook wel goed, en mensen begrijpen mijn boodschap. Toch? 

Ik weet nog hoe blij ik was, toen ik op het punt stond om een samenwerking aan te gaan met een megavet bedrijf. Die glimlach verdween al snel toen ik te horen kreeg dat de samenwerking niet door kon gaan omdat mijn grammatica niet voldoende in orde was; het bedrijf wilde hier niet mee geassocieerd worden. Auw. En dan was deze opdrachtgever nog eerlijk. Hoeveel opdrachtgevers had ik al gemist zonder dat ik er überhaupt vanaf wist? Zó veel gemiste kansen. 

Hi, ik ben Milou. Groot liefhebber van de Nederlandse taal, en het is mijn missie om anderen net zo enthousiast te maken over de Nederlandse taal, als ik zelf ben. Want ik ben ervan overtuigd dat de regels van de Nederlandse taal écht niet moeilijk hoeven te zijn. 

Begin 2018 stond ik aan het begin van de reis die ‘mijn ontwikkeling in de Nederlandse taal’ heet. Ik begon met een cursus ‘Teksten corrigeren’ en ging vervolgens aan de slag als corrector bij bekende uitgeverijen. Hóé tof is het dat er een boek in de schappen ligt, waar ik de allerlaatste tik-, spel- en taalfouten uit heb mogen halen? 

Maar het was niet genoeg: ik ben mij veel verder gaan verdiepen in de Nederlandse taal. Ik las voor mijn plezier boeken over grammatica en de historie van de Nederlandse taal. In mijn boekenkast prijken nu mooie exemplaren die zijn uitgegeven door de officiële taalinstelling (Taalunie), maar ook door Genootschap Onze Taal en Van Dale; ik vind het superinteressant om verschillende onderbouwingen en ‘goedkeuringen’ te bestuderen. 

Voor mij zijn vele puzzelstukjes al op zijn plaats gevallen en nu is het mijn taak om jullie te helpen om diezelfde puzzelstukjes te vinden. Want, de regels van de Nederlandse taal zijn écht niet zo moeilijk!

 

R

Je op een creatieve en uitdagende manier de regels van de Nederlandse taal onder de knie zou krijgen?

R

Het schrijven van stukken tekst je positieve energie gaat geven, omdat je zelfverzekerd bent en weet dat je foutloze teksten schrijft.

R

Je heel veel tijd gaat besparen tijdens het schrijven van je teksten; je hoeft amper og iets op te zoeken, omdat je op de hoogte bent van de regels.

R

Je wél die grote opdrachtgever binnenhaalt, op basis van jouw perfecte, foutloze teksten?

R

Je daarnaast nóg meer opdrachten binnenhaalt, omdat jouw teksten zo professioneel zijn?

Je bent dichterbij de bovenstaande doelen dan je denkt; en de eerste stap in de goede richting heb je al gezet – door dit allemaal te lezen. 😉  

En nee, je ben geen slechte tekstschrijver, blogger of wat voor ondernemer dan ook. Het betekent echt niet dat jouw teksten waardeloos zijn met wat tik-, spel- en taalfouten hier en daar… Maar dat je nu hier bent bewijst dat jij jouw werk naar een hoger niveau wilt tillen; ik kan je niet hard genoeg aanmoedigen!

Maak kennis met Grammar course next level:

In vijf weken tijd neem ik je mee in mijn taalwereld; ik leer je vanaf de basis, tot aan het hogere niveau, de regels van de Nederlandse taal kennen. 
Krijg je een werkboek in Arial-10 met eindeloze, saaie opdrachten en moet je het daar maar mee zien te redden? Welnee! Ik zorg voor een creatieve en uitdagende cursus: samen met een selecte groep werk jij aan spelling en grammatica, zodat jij na vijf weken tijd zelfverzekerd en bomvol kennis de cursus verlaat.  

Om de week staat er een e-werkboek voor je klaar in de leeromgeving met duidelijke uitleg, praktische voorbeelden, uitdagende opdrachten en dat alles met een toffe vormgeving – zoals jullie van mij gewend zijn.

Aansluitend op het werkboek ontvang je begeleidend videomateriaal, waarin juffrouw Milou ( 😉 ), je de fijne kneepjes op een makkelijke manier toelicht. Je hebt 24/7 toegang tot deze video’s. 

Overleg met gelijkgestemden in de Facebookcommunity; je bent niet alleen. Samen met een selecte groep deel je dezelfde interesse in de Nederlandse taal en is het altijd mogelijk om te sparren.

Om de week ga ik op dinsdag om 11.00 uur live om al jullie vragen te beantwoorden. Heb je tussendoor vragen? Je mag altijd contact met mij opnemen.

b

Les 1

Spelling

Les 2

Grammatica #1

l

Les 3

Grammatica #2

{

Les 4

Interpunctie en stijlfouten

Les 5

Woordkeuze en spellingskwesties

R

Afsluiting

Ontvangen certificaat

{

Grammar course next level is heel waardevol. Voor de prijs die ik ervoor betaalde is het programma héél uitgebreid. Een werkboek en een wekelijkse video leggen mij uit hoe ik beter en correcter kan schrijven. Klant zijn bij Milou is een feestje; ze heeft humor en je kunt haar alle vragen stellen die je maar wilt. Ik kan het dan ook ten zeerste aanraden!

Lindsay Doomen
Founder, Lindsayd.be

Grammar course next level is de ideale cursus als je jouw kennis over de Nederlandse taal wilt vergroten of opfrissen. Alle belangrijke onderdelen komen aan bod op een duidelijke en overzichtelijke manier. Milou maakt taal leuk! Ze geeft goede uitleg en spreekt op een prettige manier. Daarnaast is het werkboek erg mooi vormgegeven. Mijn kennis wordt op een leuke manier weer opgefrist!

Nynke H.

Ik ben echt positief verrast door dit programma. Ik heb net week 3 bestudeerd en het is niet normaal hoeveel ik al geleerd heb. Ik wist wel dat ik het een en ander over de Nederlandse taal moest leren, maar ik wist niet dat mijn basis zo slecht was. Milou leert het op een hele leuke manier. Ze is enthousiast en dat is te merken in haar lessen. Ik raad het zeker aan!

Miranda T.

Hoeveel tijd neemt Grammar course next level in beslag?

Het hangt er maar net vanaf hoeveel tijd je er zelf in steekt: je kunt uren zoet zijn met de stof, omdat je zelf nog verder de diepte in gaat. Je kunt ook met 2 à 3 uurtjes per week klaar zijn. Het is maar net hoeveel tijd je er zelf in wilt steken en hoe diep je op de stof in wilt gaan!

Ik heb het al zo druk, ik ben bang dat ik er geen tijd voor heb.

Héb je er geen tijd voor, of máák je er geen tijd voor? Ik ben een jonge vrouw, met twee jonge kinderen, een eigen bedrijf, een huishouden, een sociaal leven en hobby’s; ik heb er óók tijd voor! Dus als ik er tijd voor heb/maak, waarom jij dan niet?

Picture this: 5 weken iets minder op social media en net even wat minder Netflixen, maar wel de kennis opdoen van onze cursus. Je zult jezelf erg dankbaar zijn achteraf.

Eigenlijk gaat het wel goed zo.

Oké, dus eigenlijk ben je tevreden met de fouten die je nu maakt – ondanks dat je daardoor eventueel opdrachtgevers verliest, en minder serieus wordt genomen door mensen – en vindt niet dat je je hierin verder moet ontwikkelen? Dat is een keuze. Die keuze moet je uiteraard zelf maken, maar bekijk alle voordelen die je meeneemt na het afsluiten van ons programma; je kunt zelfverzekerd verder, maakt amper nog fouten, mensen nemen je serieuzer en je omzet wordt beduidend beter. Overweeg het eens! 

Ik ben particulier, kan ik dan ook meedoen?

Ja, natuurlijk! Mijn focus ligt op ondernemers, maar uiteraard is iedereen – die zich wil verdiepen in de Nederlandse taal – meer dan welkom om deel te nemen aan Grammar course next level.

Hoelang blijft het materiaal online staan?

De werkboeken die je toegestuurd krijgt blijven jouw bezit. De video’s kun je altijd nog eens terugkijken als je dat zou willen. De Facebookcommunity blijft tot twee weken na het afsluiten van het programma online staan, dus heb je nog genoeg tijd voor vragen. 

Wanneer zijn de lessen, en de live Q&A?

Om de week krijg je een les opgestuurd op maandag. Je kunt zelf je tijd indelen wanneer je deze les gaat doen, en de video’s gaat bekijken. Dat is helemaal aan jou!

De live Q&A vindt iedere keer een week later plaats; zodat jij al even de tijd hebt gehad het materiaal te bestuderen en vragen te stellen. De livesessie zal plaatsvinden op dinsdag 11.00 uur.

Het komt nu even niet uit, kan k het ook later volgen?

Dat kan, maar ik ben ondernemer en ik blijf mijzelf, en mijn diensten, ontwikkelen: ik durf niet te zeggen of dit programma er de volgende keer nog is. Wellicht is het uitgebreider geworden, of juist kleiner en heb je meerdere opties. Wat ik je in ieder geval wel kan vertellen is dat de prijs die je nu voor het programma ziet, nóóit meer terug gaat komen. 

Maar, waarom wachten? Je bent nu hier; dus je wilt wél! Wat is uiteindelijk een beter moment? Er zullen altijd excuses blijven. Go for it!

Je kunt ook altijd en gratis gesprek met mij aanvragen. 

Krijg ik een diploma na het afronden?

Ik heb geen erkend leerbedrijf, dus je krijgt geen diploma. Wél geef ik jou een prachtig certificaat bij het afsluiten van het programma; als aandenken van een investering in jezelf waar je jezelf de rest van je leven dankbaar voor bent! 

Meer informatie, of benieuwd of mijn programma iets voor jou is? Vraag hieronder een gratis gesprek aan!

11 + 15 =