It’s a…

geslacht derde kindje

Inmiddels zit ik alweer in de zestiende week van mijn zwangerschap. De geslachtsbepalende-echo is geweest, evenals de ‘gender reveal‘. Nu is het tijd om het met jullie te delen: het geslacht van ons derde kindje!

Een blogpost over het eerste trimester zal ik binnenkort nog wel online zetten. Dat vond ik ook zo leuk om bij Faas en Imme te doen (en om het terug te kijken, nu het niet meer op mijn oude blog staat). Uiteraard weet ik dat je nu niet hier bent om deze mededeling te lezen, je bent natuurlijk nieuwsgierig naar het geslacht van ons derde kindje… ๐Ÿ˜‰

Inmiddels staat de blog over het eerste trimester online: lees ‘m hier!

Oké, komt ‘ie:

Fantastisch! Wij hebben het geluk dat ons gezin al is verrijkt met zowel een jongen als een meisje, maar nog een zoon erbij vinden we geweldig. Ik was er dan ook weer van overtuigd dat er een jongetje in mijn buik groeide (oké, dat is niet heel betrouwbaar, want ik zeg altijd dat ik een zoon krijg, haha): de zwangerschap is heel erg vergelijkbaar met die van Faas. Ja, ik was flink misselijk, heb vaak moeten spugen en qua energie heb ik ook zeker betere tijden gekend. Maar zo’n HG-zwangerschap zoals bij Imme? Gelukkig niet!

Afgelopen donderdag hebben we het aan onze vrienden en familie verteld. Uiteraard weer met een (zelfgebakken) taart – geen foto van, moet er echt weer even in komen. ๐Ÿ˜‰ Nu werd het dus tijd om het met jullie te delen. Ik had vorige week al een poll uitgezet op zowel mijn privé- als bedrijfs-Instagram en de uitslag was heel erg verschillend. Privé was het 50/50, maar op @milousmit.nl was het grootste gedeelte (ik meen meer dan 75%) ervan overtuigd dat het weer een meisje zou worden!

Dus, een zoon! Ik zit helemaal op een blauwe wolk. Deze zwangerschap is tot nu toe fantastisch. Spugen vind ik inmiddels niet meer zo boeiend (ik ben er na mijn vorige zwangerschap redelijk professioneel in geworden – omdenken) en die energie komt ook steeds meer terug.
Stiekem kijk ik al een beetje rond, de (jongens) babymode is weer zo veranderd vergeleken met vier jaar geleden. En o, een naam. Gelukkig hebben wij daar nog even de tijd voor. Iemand suggesties? Faas, Imme en …

En nu ben ik benieuwd: had jij goed gegokt? ๐Ÿ™‚

Delen:

8 Reacties

 1. Joanne
  juni 4, 2019 / 15:31

  Gefeliciteerd ๐Ÿ’™
  Mijn suggestie is… โ€”> Lieuwe <โ€”

  • admin
   Auteur
   juni 4, 2019 / 19:32

   Dank je wel! <3

 2. Cd
  juni 4, 2019 / 15:57

  Proficiat! Geniet van de zwangerschap!

  • admin
   Auteur
   juni 4, 2019 / 19:32

   Dank je wel! <3

 3. Eefje
  juni 4, 2019 / 19:03

  Gefeliciteerd met nog een zoon erbij, leuk! Faas, Imme en… Mels? Melle/Pelle? Jip? Guus? Joep? Luuk? Tijn? Pepijn? Ties? S(t)ef? (Dol op namen verzinnen haha)

  • admin
   Auteur
   juni 4, 2019 / 19:32

   Dank je wel! <3 Wauw wat suggesties! Ik neem ze allemaal mee. ๐Ÿ˜€

  • admin
   Auteur
   juni 10, 2019 / 09:26

   Dank je wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?