fbpx

Samenwerken

multi-passionate entrepreneur

Wat leuk dat je met mij wilt samenwerken! Hieronder vertel ik je graag waar milousmit.nl voor staat en wat de mogelijkheden zijn.

milousmit.nl

Ondanks dat deze blog nog maar zo’n jaar online staat, ben ik niet nieuw in de blogwereld. Voorheen schreef ik op mijn persoonlijke lifestyleblog: LifestyleLou. Ik heb destijds een aantal toffe samenwerkingen mogen realiseren, met onder andere deze namen: Puckababy, Microsoft, Kwantum, Woonexpress, Weight Watchers, Kellogg’s en Fanta. Na 8 blogjaren heb ik besloten om een nieuwe start te maken op dit platform, eentje die beter bij mij past in deze levensfase.

Ik blog omdat ik onwijs veel van lezen, schrijven en de Nederlandse taal hou. Daarnaast hoop ik mensen te kunnen vermaken en inspireren met mijn stukken. Op milousmit.nl blog ik over alles waar ik mij op dit moment mee bezig houd: persoonlijke updates, over het moederschap, mijn eigen onderneming, de boeken die ik lees, persoonlijke ontwikkeling en ga zo maar door. Hierdoor bereik ik een breed publiek!

Vaak hoor ik dat ik een erg herkenbare schrijfstijl heb: vlot en alsof ze mij horen praten. Dit vind ik altijd superleuk om terug te horen! Daarnaast staat leesbaarheid en foutloos schrijven hoog op mijn lijstje. Ik ben niet voor niets corrector en taaltrainer. šŸ˜‰

Samenwerken

Het is mogelijk om op verschillende manier samen te werken:

  • Gesponsorde blogpost (advertorial): tegen vergoeding schrijf ik een blogpost op maat met afgesproken link(s).
  • Gesponsorde post op Instagram: tegen vergoeding plaats ik content met afgesproken link(s) op mijn Instagramaccount: in mijn feed en/of stories.
  • Barterdeal: in ruil voor een product, dienst of overnachting schrijf ik een blogpost (en eventueel content op Instagram).
  • Win-actie: als aanvulling op bovenstaande diensten is het mogelijk een win-actie te organiseren om nog meer bereik te creĆ«ren. Uitgeverijen komen wel in aanmerking voor losstaande win-acties.

NB: ik vermeld altijd dat het om een samenwerking gaat. Onderaan het artikel verwijs ik altijd door naar mijn disclaimer.

Tarieven

Bij iedere samenwerking kijk ik nauwkeurig of het aansluit op mijn blog en mijn bezoekers. Commerciƫle bedrijven die niet aansluiten op mijn niche, werk ik niet mee samen.

Ik hanteer bepaalde richtlijnen wat betreft tarieven voor een blogpost. Naar aanleiding van de wensen bepaal ik wat uiteindelijk het tarief wordt voor de samenwerking.

Mijn blogposts zijn authentiek en bomvol waarde. Gratis samenwerkingsvoorstellen werk ik niet aan mee, evenals het schrijven van een gesponsorde blogposts tegen minimale bedragen.

Zin om samen te werken? Of heb je nog vragen aan me? Stuur me een e-mail naar: info@milousmit.nl.


Zoek je iets?