fbpx

Pinterest templates

Pinterest templates

Het is zover: mijn eigen Pinterest templates zijn te koop! Na een succesvolle verkoop van mijn Pinterest kerst templates kreeg ik regelmatig de vraag of ik ook ‘gewone’ Pinterest templates ging maken. Het duurde even, maar hier zijn ze dan!

Na dik twee jaar ervaring op dit platform weet ik inmiddels welke designs wel en niet goed werken, en hiervan heb ik een mooi pakket gemaakt. De Pins worden in een pakket van 8 templates verkocht en de designs gaan er voor zorgen dat de Pinterestgebruiker blijft hangen om jouw Pin eens goed te bekijken. 😉

Pinterest templates

De templates zijn compleet aan te passen naar eigen huisstijl. Denk aan: kleuren, lettertypes, afbeeldingen en posities. Maar je kunt ze uiteraard ook zo laten en alleen de titel en de foto aanpassen naar jouw eigen content.

Het pakket met de 8 Pinterest templates is te koop voor € 7– via deze link. Je krijgt toegang tot een Canva-sjabloon dat je in je eigen Canva-account kunt zetten én ik heb een instructievideo toegevoegd waarin ik precies laat zien hoe je de templates gebruikt en aan kunt passen.

Slim groeien met jouw bedrijf door Pinterestmarketing!

Wil jij meer weten over Pinterestmarketing? Op mijn blog kun je genoeg artikelen vinden met meer uitleg over Pinterestmarketing, en waarom jij aanwezig zou moeten zijn op dit platform.

Ik ben heel erg benieuwd of je deze Pinterest templates gaat gebruiken! Laat je het me weten? Je kunt me ook altijd taggen op Instagram, zodat ik het kan zien!

Liefs,
Milou

Pin dit artikel op jouw bord met deze pin:

 Pinterest templates voor meer converterende bezoekers op jouw website! Pinterest templates neutrale kleuren | Pinterest templates Canva | Pinterest templates design | Pinterest voor beginners | Pinterest templates beige | pinterest template edit | Pinterest templates png
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?