fbpx

Pinterest kerst templates

Pinterest kerst templates

Leuk nieuws! Voor de Pinterest kerst 10-daagse ontwierp ik heuse Pinterest kerst templates. En o, ik ben er best een beetje trots op! Mijn eigen kerst templates, die nu door heel wat andere mensen gebruikt worden en die ik verspreidt over Pinterest rond zie gaan. <3

Het is een pakket van 10 converterende Pins in kerstthema. De Pins geven de gebruiker een instant kerstgevoel dat absoluut uitnodigt tot klikken! Een perfecte match voor content die gecreëerd wordt voor de feestdagen.

Pinterest kerst templates

Pinterest kerst templates

De templates zijn compleet aan te passen naar eigen huisstijl. Denk aan: kleuren, lettertypes, afbeeldingen en posities. Maar je kunt ze uiteraard ook zo laten en alleen de titel en de foto aanpassen naar jouw eigen content.

Eigenlijk zijn ze multifunctioneel inzetbaar. Want ook tijdens andere seizoenen kun je ze omzetten naar andere kleuren, of de kleuren van jouw eigen huisstijl als je dat wilt. Win-win!

Het pakket met de 10 Pinterest kerst templates is te koop voor € 10,– via deze link. Je krijgt toegang tot een Canva-sjabloon dat je in je eigen Canva-account kunt zetten én ik heb een instructievideo toegevoegd waarin ik precies laat zien hoe je de templates gebruikt en aan kunt passen.

Slim groeien tijdens de feestdagen!

Zoals ik al zei vind ik het echt superleuk om te zien dat de templates ingezet worden door andere ondernemers! Pinterestmarketing is dan ook een enorm fijne manier om tijdens de feestdagen slim te groeien met jouw bedrijf!

Wil je weten hoe je Pinterestmarketing precies kunt inzetten tijdens de feestdagen? Ik vertel je er in deze blogpost meer over: Meer converterend verkeer via Pinterest tijdens de feestdagen.

Gebruik jij Pinterest nog niet voor jouw bedrijf? Ik geef je 6 redenen waarom jij dat wel zou moeten doen!

Ik ben heel erg benieuwd of je deze Pinterest kerst templates gaat aanschaffen! Laat je het me weten? Je kunt me ook altijd taggen op Instagram, zodat ik het kan zien!

Liefs,
Milou

Bewaren op Pinterest? Pin dit artikel op jouw bord met deze pin:

Pinterest kerst templates voor meer converterende bezoekers tijdens de feestdagen! Pinterest christmas templates | Pinterest templates Canva | Pinterest templates design | Pinterest voor beginners
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?