fbpx

Gratis Pinteresttraining

gratis Pinteresttraining

Juni, de maand van (grote) veranderingen voor mij. Ik besloot om mijn Pinterestkennis nu écht met de wereld te gaan delen en dat pakt supergoed uit. Zo goed, dat ik een gratis Pinteresttraining geef. En er doen al meer dan 150 mensen mee!

Pinterest?

Begin 2019 ben ik mij gaan verdiepen in Pinterestmarketing. Ik las talloze artikelen, volgde trainingen en cursussen en implementeerde al die kennis in mijn eigen Pinterestaccount dat ik inzet voor zowel mijn blog als mijn bedrijf. Met succes: binnen een halfjaar had ik een gigantisch bereik opgebouwd én realiseerde ik onwijs veel websitebezoekers. In 2019 ging mijn blogverkeer vanaf de start (en ik startte niet op 0 😉 ) tot nu maar liefst x 10!

Achter de schermen verzorgde ik ook voor een aantal bedrijven hun Pinterestbeheer. Doel? Meer (genererende) websitebezoekers. En nadat ik vanuit een aantal hoeken te horen kreeg dat ik hier écht meer mee moest gaan doen, ben ik in mei langzaam wat gaan implementeren op mijn blog.

Juni was het startsein voor een grotere aanpak. Zoals ik al zei ben ik mijn kennis met de hele wereld (die Nederlands kan lezen 😉 ) gaan delen en dat pakt beter uit dan verwacht. Met trots kijk ik naar de aanmeldingslijst voor de gratis training, en ik zie dat er al meer dan 150 aanmeldingen zijn!

Gratis Pinteresttraining

Genoeg gekletst over hoe/wat/waarom ik voor Pinterest heb gekozen. Tijd om wat meer informatie te delen over de gratis Pinteresttraining! De training heet: ‘Slim groeien met jouw bedrijf door Pinterestmarketing’.

Deze naam heb ik niet voor niets gekozen. Pinterest is namelijk een platform dat jou – mits je de goede strategie consistent toepast – laat groeien met zo’n 1 à 2 uur werk per week. En dat noem ik nou slim werken. 🙂

Maar omdat ik weet dat Pinterestmarketing heel veel vragen bij iedereen oproept (want, HUH?! Pinterest is toch voor recepten en bruidsjurken?), ga ik tijdens de training in op een goede, uitgebreide basis. Zodat je vanaf dat punt verder kunt met de strategie doorpakken. Een goede fundering is overal belangrijk, dus ook bij Pinterest.

Oké Milou, ik wil meer weten en me inschrijven!

Het programma:

Gratis Pinteresttraining
  • Dag 1: we beginnen met de kickstart! Ik vertel je wat Pinterest(marketing) is én hoe je nu een goed en aantrekkelijk Pinterestaccount aanmaakt.
  • Dag 2: vervolgens gaan we onderzoek doen naar jouw ideale klant/doelgroep. Want alleen wanneer je dit glashelder hebt, kun je de gewenste resultaten behalen met jouw Pinterestmarketing-strategie.
  • Dag 3: ook zonder zoekwoorden ben je nergens. We duiken in de SEO van Pinterest en gaan op zoek naar hóé jouw ideale klant/doelgroep precies zoekt.
  • Dag 4: tijd om te pinnen! Hoe maak je nu een perfecte pin waar jij (converterende) websitebezoekers mee gaat trekken?

Als megavette bonus heb ik op vrijdagavond een extra masterclass die misschien nog wel het meest waardevol is van de hele training: ik neem je mee in mijn strategie die mij het afgelopen jaar slim liet groeien en mijn websitebezoekers x 10 liet gaan!

Van maandag t/m donderdag is er iedere dag om 09.00 uur een live masterclass. Deze masterclasses zullen ongeveer een uur van je tijd kosten. Vrijdagavond om 20.00 uur is de afsluitende bonusmasterclass.

EDIT: er zijn andere data beschikbaar gekomen voor de gratis training!

Je ontvangt van alle masterclasses een replay, mocht je er niet bij kunnen zijn.

Op deze pagina kun je meer informatie vinden én je gratis inschrijven voor de training!

Geen training zoals andere

Zoals ik al zei heb ik zelf meerdere (gratis en betaalde) trainingen en cursussen gevolgd. Mede hierdoor, en door de veranderingen die hebben plaatsgevonden op Pinterest, heb ik een eigen succesvolle strategie ontwikkeld.

Maar alleen met een strategie kom je er niet. Ik bedoel: iedereen kan een kunstje afkijken. Je moet het alleen wel dóén, en nog belangrijker: consistent doorpakken. En daar is een mindset voor nodig. ‘De succesmindset’ noem ik ‘m. 😉

Het gaat dus dieper dan alleen de regeltjes, en die combinatie gaat zorgen voor die slimme groei van jouw business! En ik heb er zó veel zin in! Ik hoop jij ook. Zie ik je daar?

ER ZIJN NIEUWE DATA BESCHIKBAAR GEKOMEN VOOR DE TRAINING: BEKIJK HET HIER.

Liefs,
Milou

Pin dit artikel op jouw bord met deze pin:

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?