fbpx

Van LifestyleLou tot nu

Mijn blogcarrière begon zo’n 9 jaar geleden. Na een eerdere samenwerking besloot ik zelf in de digitale pen te kruipen; ik had er al een beetje van geproefd en ik wilde méér. Bloggen was toen nog niet heel groot, dat kwam pas een paar jaar later. En nu is bloggen, eh… nou ja, vul zelf maar in wat je van bloggen vindt. 😉

Afgelopen weekend zat ik met vriendinnetje Emie te kletsen over Faas’ kamer. Die kamer zijn wij momenteel een flinke opknapbeurt aan het geven, want sinds de verhuizing is zijn kamertje gebleven voor wat het was. Tijd voor verandering! Ik vertelde dat ik voor Faas’ babykamer in het vorige huis juist zo mijn best had gedaan, dus sneu dat hij nu al 2,5 jaar met witte muren moest slapen (ach, het arme kind 😉 hahaha).

Emie vertelde me dat ze me toen al volgde. En ik had daar geen idee van, zo leuk! Ze vertelde mij een paar van haar herinneringen en zo ontstond het idee: ik zocht mijn Photobucket-account – met zo’n 2000 foto’s – op, en voor ik het wist was ik twee uur verder. Dus had ik gisteren een heerlijke trip down memory lane.

Ben je er klaar voor? We gaan terug naar 2012… (vanaf toen heb ik er foto’s in staan)

In het begin schreef ik héél veel over hardlopen. En ik schreef er niet alleen over, ik liep ook fanatiek. Of nou ja, veel verder dan 5K kwam ik nooit hahaha, met een uitschieter naar een 10K run hier en daar. Maar goed, het gaf me wel ontspanning en stof tot schrijven. Hier had ik net Francien en … (shit, ik weet niet meer hoe ze heet) ontmoet van GirlsLove2Run. Ik was dol op hun blog!

In mijn eerste appartmentje! Hier heb ik mijn blog online gegooid. Lushie kwam na een halfjaartje bij mij wonen en daar heb ik ook veel over geschreven. O, en die ombre-trend… Mmh. :’-) Toen vond ik het mooi, hahaha.

Al snel werd mijn blog opgepikt: ik schreef mijn eerste samenwerkingen voor een paar tientjes, ontving leuke producten om te reviewen en mocht naar persevents! Hier met Desiree en Ramona (op dit event kregen we UGG’s! Ik weet het nog zo goed. Mégablij was ik ermee en ik heb ze nog steeds).

Inmiddels had ik contact met een leuke club meiden die ook een blog waren gestart in dezelfde periode. We spraken af bij de Beautygloss party! Superleuk, wel héél druk. Ik weet nog dat ik helemaal kapot was achteraf (en toen had ik nog geen idee dat introversie bestond, haha).

Weer een halfjaar verder kwam Lieve ons vergezellen! Een poes met een héél ander karakter dan Lush. Maar die twee konden samen al heel snel goed overweg.

Ik was steeds wat minder #fitgirl, en ging steeds meer schrijven over dagelijkse dingen. Persoonlijke artikelen in dagboekvorm, en voornamelijk artikelen over interieur en lifestyle.

En af en toe een beauty-artikeltje. 😉 Ik kreeg heel wat make-up toegestuurd en dat vond ik echt fantastisch. Voordat ik blogde had ik namelijk echt een make-upverslaving: iedere nieuwe collectie van MAC (make-up, niet de friet) moest er weer richting Rotterdam gereden worden, hahaha. Mijn vader snapte er echt geen hol van (en ik nu ook niet meer zo goed).

Ik deed ook mee aan campagnes! Deze Dubbelfrisss-campagne weet ik nog zo goed. Ineens werd ik serieus genomen: door zowel bedrijven als meiden hier uit de stad. Waar ik voorheen alleen uitgelachen werd met m’n ‘stukjes over nagellak’, vonden ze het nu toch wel interessant dat ik hier ook wat mee verdiende.

Ik verhuisde na twee jaar naar mijn XL-appartement! Echt, dit was een fantastisch huis. Met een balzaal van 40m2 als woonkamer, twee slaapkamers en een balkon over de hele lengte van het appartement (op het zuiden!).

Hier ging ik steeds meer aan de slag met interieur!

En hadden Lush en Lieve het prima naar hun zin. Vanaf dit raam keken ze uit op een boom met onwijs veel vogeltjes altijd, haha. Maar al snel zouden ze niet meer met z’n tweeën zijn…

Want daar was Liz!

En Toettiebol! (Cato) – eigenlijk was het de bedoeling dat Liz alleen zou komen. Maar Toettie was een speciaaltje, ik had goed contact met de cattery en ze wilde graag dat ze goed terecht zou komen. KOM MAAR BIJ MAMA HOOR!!!! (Die katten waren echt m’n kinderen.)

Niet veel later ontmoette ik Justin. ❣️ En voor we het wisten waren we op vakantie geweest en woonden we samen, haha. Nu was de situatie daar ook wel naar (soms lopen die dingen zo 😉 ) en we zijn blij dat het zo is gegaan. Zes jaar later nog steeds heel erg gelukkig samen!

Ik neem bij dezen ook even een momentje om terug te denken aan die spontane lunchdates, of ‘even’ naar Disneyland in een weekend. Man, wat een vrijheid, haha. Maar zou niet meer willen ruilen!

Na heel wat jaren als (leerling)verpleegkundige te hebben gewerkt werd het tijd voor een volgende stap: opleiding chirurgiemedewerker op de OK.

En moest ik weer aan de bak met die studieboeken. 😉 Ik vond de opleiding echt fantastisch. Zoveel meer diepgang dan verpleegkunde. Wat betreft het menselijk lichaam dan; en dat vond ik mega-interessant.

Helaas heb ik na een halfjaar moeten stoppen omdat ik een terugval had met mijn rug. (O ja, dat staat er niet bij! Ik was zo’n 1,5 jaar daarvoor geopereerd aan een hernia.) Eigenlijk moest ik best een ingrijpende operatie krijgen, maar ik heb er toch voor gekozen om eerst sterker te worden door middel van fysio etc. Nou, dat ging goed. Ik heb zelfs drie zwangerschappen kunnen voldragen. 🙂

De campagnes liepen ook door, en de katten waren mijn favoriete modellen. Stiekem had ik op dit punt al veel grote willen zijn met mijn blog, maar o.a. angst hield mij altijd tegen om te groeien.

Interieur werd echt steeds meer mijn ding en ik was helemaal verliefd op het ‘monochrome’ stijltje dat toen helemaal in was.

Hou je het nog vol? We zijn er nog niet, hoor! Haha. Ik zat even te twijfelen of ik er twee artikelen van zou maken, maar dat doe ik niet. Ik hou van lange artikelen en ik weet, velen met mij. Dus we gaan nog even door!

Ik schreef steeds meer in dagboekvorm. Gewoon, wat ik aan het doen was, of wat ik leuk vond. Of zomaar een paar foto’s die ik had gemaakt met een kort stukje tekst.

Ook werden we uitgenodigd voor een hotelovernachting in Rotterdam. Dat was héél gezellig, met een grote groep bloggers. Hier hing ik even de toerist uit. 😉

Degenen die me al een tijdje volgen weten: ik was/ben echt dól op Kerstmis! Hier een van mijn receptjes: candy cane cookies.

Een paar maanden later, op Koningsdag, werd Woezel (links) geboren. Justin en ik waren verliefd op hem en we besloten: hij komt ook bij ons wonen.

Daar had ik me even op verkeken: een kitten in huis halen is toch weer wat extra werk. En Woezel is sowieso de eerste twee jaar echt een pokkenbeest geweest (hahaha, sorry dat ik het zeg). Hij viel de meiden iedere dag aan, en ik was – toen al 😉 – iedere dag politieagentje aan het spelen. Maar het is helemaal goedgekomen: Woezel is fantastisch met de kinderen en een échte goedzak.

Een dag na de komst van Woezel deed ik een positieve zwangerschapstest: ik was zwanger van Faas!

Die periode veranderde ik ook van baan: van de OK ging ik aan de slag als bedrijfsverpleegkundige voor twee locaties (ziekenhuizen). Ook verhuisden we naar ons eerste koophuis!

Een paar maanden later: toen ik niet meer misselijk was. 😉 Bakken vond en vind ik heel erg leuk! (Doe het alleen niet meer zoveel.)

O jaaaa! Webshop. Die startte ik ook nog ‘even’ in mijn zwangerschap. Ik het begin liep het als een trein, maar toen ik verder in mijn zwangerschap kwam en daarna moeder werd van Faas, vond ik het erg lastig veel tijd te steken in de webshop (vergis je niet: het is echt keihard werken, en je moet vernieuwend blijven anders maak je sowieso geen kans).

Hier had ik veel spulletjes mooi op de foto gezet voor een artikel op mijn blog. Ik vond het leuk om die twee te combineren, en zo verkopen te genereren.

Weer een leuke opdracht: Marley Spoon! In onze mooie keuken (vond ik) in het oude huis. (Jeetje wat een volume en slag had ik in m’n haar!)

Dagboekjes, dagboekjes, dagboekjes. Ik maakte random foto’s en vond het zó leuk om te doen.

Flinke Lush-bestelling, samen met mijn fotomodelletjes.

Zwanger! ❣️ Maar niet helemaal comfortabel met die buik. Ik kreeg heel veel opmerkingen en dat maakte me met de dag onzekerder.

Dé babykamer van Faas! Of nou ja, een stukje. Deze foto is heel Pinterest doorgegaan. Echt superleuk. Ik geloof niet dat een ander artikel van mij zó viral is gegaan. Ik kreeg ook allemaal foto’s als antwoord van mensen die geïnspireerd waren geraakt door deze foto, en ook ‘zo’n’ kamer hadden gemaakt. Echt heel erg leuk.

Mijn babyshower! Perfect tot in de puntjes geregeld. Het was echt fantastisch!

En daar was Faas! Maart 2016 is ‘ie geboren. (En nu dus al 4!)

In die maanden daarna probeerde ik weer een beetje een blogflow te vinden. M’n leven was drastisch veranderd en ik zocht een weg om dit te implementeren in m’n blog.

En dat resulteerde in persoonlijke artikelen en artikelen over het moederschap. Hoe anders was dit in het begin van mijn blogcarrière? 🙂

Onze eerste vakantie als gezin, samen met mijn ouders, was een feit! We gingen naar Curaçao en ik legde alles vast.

Dit is het laatste bewijs dat ik ooit een leuk interieur had in huis, haha. Ik heb het de laatste jaren wat laten versloffen en kies nu eerder voor praktisch dan mooi, met drie kinderen en vijf katten. Maar ik weet dat dit niet voor altijd is. Als ik dit zie begint het wel weer een beetje te kriebelen. 😉

We verkochten dit huis en gingen terug naar de buurt waar we beiden opgegroeid zijn!

Twee jaar na de zwangerschapstest van Faas kwamen we erachter dat ik zwanger was van Imme! Voorafgaand had ik een miskraam, maar de maand daarop stond ik (onzeker maar gelukkig) met een positieve test in handen. Faas werd grote broer. ❣️

Ik schreef zwangerschapsupdates, maar ik kwam zelf niet zoveel in beeld. Het was een nare tijd met Hyperemesis Gravidarum, moeilijke communicatie met mijn werkgever, veel stress daardoor en daarna verloor ik diezelfde baan. Heb weleens een betere zwangerschap gehad, zeg maar. 😉

De laatste weken van die zwangerschap kwam ik redelijk door, maar ik knalde wel een kwetsbaar artikel online: dat ik mij schaamde voor mijn buik.

De babykamer van Immie! Op dit artikel was ik wel weer trots. De babykamer was een projectje in mijn zwangerschap waar ik wat positieve energie uithaalde en het werd precies zoals ik (we, of nou ja, grotendeels ik 😉 Haha!) het voor me zag. Inmiddels hebben we het een en ander verschoven en ligt er een stuk meer speelgoed, maar het kamertje is nog steeds zo mooi!

Imme werd geboren in maart 2018. (En nu dus al een dametje van 2 jaar!)

Dit is het laatste artikel geweest dat online kwam op LifestyleLou. Mijn blog kende meerdere radiostiltes, maar nadat Imme was geboren kwamen we in de volgende intense periode: huilbaby. Daar heeft al mijn energie in gezeten en mijn blog was wel het laatste waar ik aan dacht.

Na een paar maanden hakte ik de knoop door: ik liet LifestyleLou offline gaan. Na al die jaren bloggen, hoorde de blog niet echt meer bij me. Het was goed zo.

Hoe kies je een coach

Fast forward naar vorig jaar: ondernemer en helemaal op m’n plek in deze online-wereld. Vanaf dit moment startte ik deze blog – omdat ik het schrijven zo miste. Een nieuwe blog: eentje die beter bij mij past. Zonder beloftes, maar gewoon doen wat ik zelf leuk vind.

geslacht derde kindje

En natuurlijk ook nog even de zwangerschapsaankondiging van Deen erbij! Anders is dit artikel niet compleet. 🙂 Vorig jaar april kwamen we erachter dat Deen ons gezin compleet zou maken. Op Moederdag gooiden we deze foto online en de rest… nou ja, dat kunnen jullie op deze blog vinden!

Ja hoor, zo’n 2000 woorden verder. Een nieuw record! Applaus als je bent blijven hangen. Ik vond het in ieder geval heerlijk om weer tussen die 2000 foto’s te neuzen, en hieruit de grootste rode draad te omschrijven voor jullie.

Ondanks dat ik altijd wel gemixte gevoelens heb (vooral wat betreft privacy), is dit toch wel een geweldige manier om terug te blikken. Er is veel gebeurd in die afgelopen jaren (dit is echt 1/100000 ervan, haha), ik ging door allerlei fases heen, en dan is het mooi om te zien hoe alles gegroeid is tot waar het nu is. 🙂

Met wat projectjes daarnaast (bakblog, poezenblog en een boekenblog), hebben al die ervaringen deze blog gevormd tot wat hij nu is. Hij past bij deze levensfase. Geen make-up en interieur meer, maar ondernemen, boeken en af en toe een beetje moederschap. Dat persoonlijke is er vanaf het begin al geweest en dat zal ook nooit meer weggaan!

Ik ben heel erg benieuwd: sinds wanneer (vanaf welke foto ongeveer) volg jij mij? Laat het me weten in de comments of in een DM op Instagram!

Liefs,

Milou

Delen:

4 Reacties

 1. mei 18, 2020 / 13:20

  Fieke Ze heet fieke. Laatst opgezocht omdat ik het dus ook niet meer wist haha.

  • Milou
   Auteur
   mei 18, 2020 / 13:34

   HAHA, hoe toevallig!

 2. Anouk
  mei 18, 2020 / 16:16

  Vanaf de eerste foto! Voel me nu wel een 14jarige puber. Leuk, die trip down memory lane (en HG is a bitch, 3x ervaring helaas)

  • Milou
   Auteur
   mei 18, 2020 / 19:00

   Aah wat leuk om te horen Anouk! (Behalve dat van HG, dat is verschrikkelijk.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?