fbpx

Wrendale Christmas Planner

Wrendale Christmas Planner

Wie mij al langer volgt weet dat ik een zwak heb voor all things christmas. Vandaar dat het ook niet lang duurde voordat de Wrendale Christmas Planner onderweg was naar mijn huis. Ik spotte ‘m bij My Lovely Notebook, en baalde toen hij in september gelijk uitverkocht was. Toen hij weer op voorraad kwam, was ‘ie van mij. 😉

Alleen al bij het zien van de kaft was ik om. Ik wist toen nog niet eens wat de planner precies inhield, en eerlijk gezegd: dat maakte me ook niet heel erg veel uit, hahaha. Maar ik kan begrijpen dat jij wel heel graag wilt weten wat de inhoud van deze planner is, dus daar wil ik wat meer over vertellen.

Wrendale Christmas Planner

De inhoud van de planner

De Wrendale Christmas Planner is ontworpen om georganiseerd te blijven richting en tijdens de feestdagen. Je vindt er handige lijstjes voor je kerstkaarten (inclusief gigantische adressenlijst), een aftekenlijst voor je cadeautjes, een planner voor jouw feestmaaltijden (met allerlei handige tips en tricks) een kalender én een to do-lijst. Ook is er een speciaal vakje waar je eventueel belangrijke extraatjes in kunt bewaren zoals bonnetjes of notities.

En dat is het leuke, de planner is zo ingericht dat je ‘m een aantal jaren kunt gebruiken. Superleuk! Want zo kun je ook terugkijken naar de jaren ervoor. Mooie herinneringen!

Wrendale Christmas Planner

Lekker kneuterig

Ik vind het een prachtige planner. Hij is stevig, bladert door de ringband lekker door én de illustraties zijn natuurlijk fantastisch. Bij mij vallen zulke illustraties onder de categorie kneuterig, en laat dat nu gelijk staan aan Kerstmis. 😉

Waar ik in eerste instantie niet eens wist of ik er echt wel iets mee ging doen, ga ik dit nu absoluut wel doen. Ik heb al mooie ideeën voor cadeautjes in mijn hoofd, maar ik vergeet ook best veel. Nu kan ik het gelijk kwijt, net als recepten voor de feestdagen. En mocht ik er dit jaar niet aan toekomen, dan is het mooie inspiratie voor het volgende jaar!

De Wrendale Christmas Planner

Ik ben er echt enorm blij mee. Zulke items maken de feestdagen voor mij altijd net een beetje leuker. Voor mijn gevoel ga ik dan net wat bewuster om met het proces ernaartoe en hopelijk gaat het plannen ook daadwerkelijk wat gestructureerder dan normaal, nu ik dit pareltje heb!

De Wrendale Christmas Planner is te koop bij My Lovely Notebook voor € 21,95.

Wat vind jij van de Wrendale Christmas Planner? Ik ben ben heel erg benieuwd! Laat het me weten in de comments. 🙂

Liefs,
Milou

Wrendale Christmas Planner | Wil jij georganiseerd blijven tijdens de feestdagen? Dan is de kerst planner wat voor jou! Kerst ideeën | kerst trends 2020 | knusse kerst | kerst tips | tips voor de feestdagen | kerst diner | kerstkaarten | kerst recepten
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?