fbpx

Dit was mijn week #1

Joehoe! Ik dacht: het is wel leuk om weer een fotodagboek bij te gaan houden. Dit waren voorheen een van mijn bestgelezen artikelen én ik vind ze zelf ook nog steeds superleuk om te lezen bij anderen. Toen LifestyleLou offline ging heb ik heel wat fotodagboeken gearchiveerd en dat is ook zo tof om terug te lezen. Dus bij dezen: dit was mijn week!

Ik moet alleen wel iets opbiechten: vorige week besloot ik om dit te gaan doen, maar ik moet er nog een beetje inkomen. Ik merk dat ik snel stories maak voor op Instagram, maar dan ‘gewone’ foto’s vergeet te maken. Ik heb nu voornamelijk gewone foto’s gemaakt die ik óf hier niet wil laten zien (met te veel kind in beeld), óf totaal doelloos zijn omdat het bijvoorbeeld aanbiedingen uit krantjes zijn die ik naar Justin stuurde. Dus voor deze eerste keer heb ik wat stories erbij gepakt, of printscreens uit stories. Volgende week beloof ik dat het een stuk interessanter wordt. 😉

Woensdagochtend was het eindelijk zover: na precies 7 weken in het gips, mocht Faas gedag zeggen tegen dat stomme ding en weer gipsloos door het leven! Een beetje spannend natuurlijk, en hij moest weer helemaal opnieuw leren lopen. Ik vond dat hij een cadeautje had verdiend, want al die weken heeft hij zo zijn best gedaan en niet echt kind kunnen zijn. Hij heeft steeds maar moeten toekijken hoe zijn broer, zus en vriendjes lekker aan het spelen en rennen waren. Ik heb echt enorm met hem te doen gehad. De winkels gingen weer voor het eerst open (hoera!), dus we konden gewoon zelf naar de speelgoedwinkel zonder afspraak. Maar we waren vroeg, dus gingen we eerst nog even langs het graf van mijn vader.

Daar stelde Faas bijzondere vragen. Hij beseft en snapt steeds meer over de dood. Soms vind ik het lastig om antwoord te geven op zijn vragen. Omdat het te pijnlijk is, of omdat ik bang ben dat hij het niet snapt. Maar hij snapt alles heel goed. Vind ik zo knap. ❣️

Toen werd het tijd om naar de speelgoedwinkel te gaan! Hij ging dus mee in het karretje omdat hij echt nog niet kon lopen. Zo grappig om te zien hoe die interesses veranderen naarmate ze ouder worden. Ik heb úren voor het Siku schap (model auto’s) gestaan met Faas toen hij jonger was. Verknocht was hij eraan! Inmiddels is hij al dikke 2 jaar fan van LEGO, dus daar namen we nu een kijkje. Maar het werd uiteindelijk…

Mario 3D world voor de Nintendo. Haha! Tja, zo gaat dat dus. Al heeft hij ook nog eventjes bij de auto’s en al het andere moois gekeken. Uiteindelijk werd het een Ninendo spel dat hij van mij en oma kreeg.

Deen staat bij ons ook wel bekend als klimgeit. En echt, dat ben ik totáál niet gewend bij Faas en Imme. Ik ben dus ook zo’n moeder die dan overal bij staat en het liefst wil dat hij met zijn beide benen op de grond staat. Maar dat gaat niet gebeuren bij meneer Deen, dus waar ik voornamelijk mee bezig ben geweest de laatste tijd is om hem te leren hoe hij dan overal veilig vanaf moet. Want als het aan hem ligt gaat hij head first van de bank af. Da’s niet zo’n slim idee.

Maar goed, ik stond bij de tafel en ik hoorde hem al met het krukje schuiven. Hij is gek op de LEGO van zijn grote broer, dus als hij er niet zelf bij kan, dan toch zo? 😉

Donderdag was een intensief dagje op kantoor. Ik heb een aantal pittige beslissingen genomen en gesprekken gevoerd. Had er de nacht daarvoor al niet zo goed van geslapen, dus ik besloot om het in de middag rustig aan te doen. Ik wilde eigenlijk naar huis, maar mijn hoofd bedacht ineens om mijn lievelingsvakantie in Turkije op te zoeken (echt, waarom? Ik kan er niet eens heen?), en toen ik dat deed viel ik in een grote verbazing: het hele vakantiepark is gewoon compleet anders! Voor ik het wist was ik verdwaald in YouTube-video’s waarin het hele proces is vastgelegd, en keek ik met pijn in mijn hart hoe het park tot de grond toe gesloopt werd, en daarna weer opgebouwd. Dus.

‘s Avonds besloot ik uiteraard nog wel wat te werken toen de kinderen op bed lagen. Justin was (zoals gewoonlijk de laatste tijd) naar de caravan en terwijl ik druk bezig was met bloggen en Pinnen, werd het al donker buiten. Gezellig.

Vrijdag werkte ik ook een dagje thuis (geen idee meer waarom eigenlijk, maar zo gaat het al weken dat ik om een of andere reden niet naar kantoor kan, haha). Ik ontving dit te gekke ‘avonturen sparen’-boekje voor onze caravan van Feestje van Hout! Ben er superblij mee en kan niet wachten om er straks in te gaan schrijven en kleuren met de kindjes.

‘s Avonds pakte ik er weer eens een boek bij. Ik heb zeker een maand niet gelezen, of misschien zelfs langer. En degene die mij kennen weten: dat is láng! Dus ik sloeg When it’s real open, die al een tijdje vanaf de recensiestapel op me lag te wachten, en voor ik het wist was ik weer een aantal hoofdstukken verder. Heerlijk!

Zaterdag had ik voor ons (en mezelf) drie dingen op de planning: (goed) schoonmaken, diamond painten en naar de camping. Sinds een tijdje maak ik schoon met de Thieves Household cleaner van Young Living en echt, I love it. Ik krijg alles superschoon met dit spul en ik vind het ook nog eens superlekker ruiken. Het allerleukste ervan is dat er geen giftige troep in zit. Win-win!

Daarna werd het tijd om te diamond painten. Vind ik zo leuk (en ontspannend) om te doen! Momenteel ben ik met twee paintings tegelijk bezig (om en om). Dit keer werkte ik verder aan I miss you van Diamond Art Club. Deze vind Faas zo mooi met die maan. Als hij af is wil hij ‘m op z’n kamer – ‘omdat ik opa Jan zo mis, mama’ (even janken, brb).

Met de code MILOUSMIT krijg je 15% korting op je eerst bestelling bij Diamond Art Club (echt m’n FAVO webwinkel! Ik wil nooit meer andere diamond paintings). Vind je het leuk om meer van mijn diamond painting avonturen te zien? 😏 Volg me dan op Instagram: dp.milou.

Uiteindelijk ben ik zaterdag niet meer naar de camping geweest, maar bleef ik thuis met de twee jongens. Deentje besloot dat het tijd was om Cato a.k.a. Toettiebol schoon te maken. ‘Bah’, zegt hij dan steeds. Haha. Dus hij ging met een toetenpoetser naar Cato toe om een poging te doen.

Die avond stapte ik in bad met mijn boek en besloot ik om op tijd naar bed te gaan. De foto die je hierboven ziet is helemaal niet van die avond, foutje. Dat was zondagavond!

Zondag gingen we wél naar de caravan! Justin had de laatste dagen enorm hard gewerkt en het einde komt nu steeds meer in zicht! Het behang dat ik zo graag wilde staat echt prachtig in de caravan, superblij mee! Maar verder hebben we dat weekend wel besloten om het een en ander in ons moodboard om te gooien… je ziet het al een beetje bij het keukentje, maar in de volgende update (aanstaande zaterdag) vertel ik je er meer over!

Hier zie je al een kleine ‘before & work in progress’ die ik ook deelde op mijn Instagram. Maar wát een verschil hè, jommes (zoals Imme dat zo mooi kan zeggen). Ik ben er zó blij mee. En wat is ‘ie handig hè. 😉

Zondag deelde ik het recept op de blog van de makkelijke kaneelbroodjes van croissantdeeg en ik voelde me een echte influencer want ik kreeg maar liefst drie berichten dat mensen de broodjes gelijk hadden gemaakt. Heerlijk! Heb er zelf ook alweer zin in.

Zondagavond was het startsein van een buikgriepmarathon. Eigenlijk begon Deen vrijdagavond al, maar het bleef (buiten wat kleine incidentjes) rustig. Totdat ik samen met Faas en Imme ook getroffen werd op een maandag. Justin is tot nu toe bespaard gebleven.

Van deze twee dagen dus amper foto’s. Lushie is geen moment van mijn zijde geweken. Ik heb maandag een paar werkgerelateerde dingetjes gedaan die echt móésten gebeuren, en om 17.30 uur ben ik in slaap gevallen tot de volgende ochtend 08.30 uur. Echt superlief dat Justin me heeft laten liggen, en blijkbaar was het nodig.

Dinsdag heb ik de folders bekeken en zag ik weer een aantal interessante aanbiedingen zoals matrastoppers, dekbedden, overtrekken en deze zitzakken! Wat moet je eigenlijk veel nieuwe spullen hebben voor zo’n caravan, haha. Tenminste, wij gaan een seizoen staan en we willen gewoon kunnen gaan wanneer we daar zin in hebben. Dan heb ik écht geen zin om iedere keer te moeten sjouwen met dekbedden etc.

Nou, dat was ‘m! Bij het in elkaar zetten van de foto’s dacht ik nog: wat weinig, maar ik heb ‘m weer lekker vol gekletst. 😂 Deze week tot nu toe nog niet echt spannende dingen op de planning. Donderdag ga ik naar de kapper, er komt een nieuwe vloer in de caravan en we gaan die aanbiedingen halen waar ik het net over had. Zaterdag heb ik een hele toffe sprekersklus op een online socialmedia-dag voor een bedrijf. En verder… we zullen zien!

Tot de volgende!

Liefs,
Milou

Dit artikel bevat affiliatelinks

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?