fbpx

Word een master in geld manifesteren XL + hotelovernachting

Wauw, ik zit nog steeds vol in de high vibes van de afgelopen dagen. Voor mij een teken om direct een blogpost te typen, want ik wil het zo graag delen. Gisteren was het live-event ‘Word een master in geld manifesteren XL’ van Kim Munnecom. Kleine spoiler: het was fantastisch.

Kim is mijn businesscoach sinds maart en gespecialiseerd in de Wet van Aantrekking. Ze noemt zichzelf sinds kort Manifestation Junkie, en dat is niet voor niets. 😉 Om meer mensen te kunnen bereiken en om haar waardevolle lessen te delen, kunnen we al een tijdje genieten van wekelijkse podcasts. Nu besloot ze een groot event te organiseren en met succes: binnen no-time waren er 180 kaarten verkocht!

Weken keek ik uit naar deze dag. Ik had superveel zin om mijn money mindset te verbeteren en om alle leuke ondernemers te ontmoeten die ik alleen nog maar online ‘kende’. Ook zou ik een aantal dames van de Inner Circle (coachgroep van Kim) ontmoeten én zes geweldige meiden van het Moms in Business-traject (van Mompoint) weer zien.

Ik zag alleen erg op tegen de reis. Nu weet ik dat Utrecht (Maarssen) geen wereldreis is, maar het ligt ook niet echt om de hoek zeg maar. Aangezien we er om 09.30 uur moesten zijn, het gigantisch druk werd op zowel de weg als in het hotel en ik geen garantie had om daar te kunnen parkeren, had ik snel een keuze gemaakt (mijn energie is door de zwangerschap niet al te best en ik ben de moeilijkste niet, haha): ik boekte een hotelovernachting in het Carlton President Hotel, zodat ik er uitgerust en op tijd zou zijn.

Woensdagmiddag, voor de spits, vertrok ik richting Maarssen. Bij aankomst bleek dat ik een deluxe kamer had geboekt. Ik had werkelijk geen idee dus dat kwam als een mooie verrassing, haha: prachtige kamer, supergroot bed, mooie badkamer, gratis gebruik van sauna en Turks stoombad (mag ik helaas niet door zwangerschap) en een goedgevulde minibar. Het leek wel een minivakantie. 😉

Carlton president hotel deluxe
carlton president hotel deluxe

Die avond heb ik rustig aan gedaan: een beetje televisie gekeken, veel gelezen en ik probeerde op tijd te gaan slapen. De wekker stond op mijn ‘Miracle Morning’-tijd (lol): om 06.00 uur eruit. Slapen is alleen niet helemaal gelukt: ik kon ondanks het geweldige bed de slaap niet vatten en ik ben onwijs vaak wakker geweest door de bizarre onweersbuien.

Geen 06.00, maar 05.15 uur. Uit mijzelf. Ja jongens, ik weet ook niet wat me overkomt. Ik ging dus lekker aan het werk vanuit mijn bed en heb twee uurtjes kunnen knallen.

Om 07.15 uur zat ik aan het ontbijt. Lekker op m’n gemak. Facetimen met het thuisfront (dat pas om 07.45 uur wakker werd, jaloers!) en om 08.00 uur weer richting de kamer om mij klaar te maken. De ontbijtlocatie was trouwens ook echt prachtig! Ik deelde erover op mijn Instagram.

Voor ik het wist stroomde het hotel al vol met andere Manifestation Junkies. Ik ontmoette eindelijk Nicole en Kirsten. Ook was het Moms in Business-groepje snel compleet.

word een master in geld manifesteren XL

Waaaah, daar is ze dan! En wat deed ze het goed. Het eerste deel ging voornamelijk over de Wet van Aantrekking zelf. Voor mij niets nieuws meer, maar fijn om te blijven herhalen. Dat is ook de kracht: je kunt niet achterover leunen en verwachten dat het allemaal zomaar naar je toekomt. Het is hard werken. 😉

The girls! <3 Van links naar rechts: Gabriëlla, Lian, Wendy, Milou (ik, dus hahaha), Jodi en Angela. (Irene was er ook!)

De lunch was, net als het ontbijt, fantastisch. We hadden een uur, dus er is veel gekletst. Superleuke ideëen zijn er ontstaan: weekendjes weg, een workation naar Amerika (waarom ook niet?), echt alles kwam voorbij. Zo fijn om je te omringen met gelijkgestemden.

Het tweede deel werd ik enthousiast van: geld manifesteren! Er rust nog steeds een taboe op het verdienen van geld. Ik vond het eerder ook lastig om prijzen te bepalen en te vragen met een stalen gezicht, zonder je ervoor te schamen. Inmiddels gaat dit al een stuk beter en heb ik een enorme groei doorgemaakt, voornamelijk in mijn mindset. De prijzen zijn wat ze waard zijn, die voor mij goed voelen. Vind je het te duur? Dan ben jij mijn klant niet. Zo simpel als dat (ja, dat vind ik inmiddels écht zo). Ik ga mij niet meer in bochten wringen om anderen tevreden te stellen. Doen ze in winkels toch ook niet? Het is wat het is.

Maar dat was niet per se waar ik voor kwam: ik moest doorbraken krijgen om in de ontvangmodus te komen. Geld is energie. Energie moet stromen. Geld moet dus stromen. En ja, dat mag naar mijn bankrekening. 😉 Graag zelfs! Dit gebeurt niet wanneer jij geld wilt verdienen door tekorten/angst. ‘Ik moet zo veel binnenhalen want anders … ‘ is een goed voorbeeld. Het geeft een beetje weer waar wij urenlang mee bezig zijn geweest.

Mijn grootste doorbraak was dat ik tot de kern ben gekomen waar mijn grootste probleem lag. Waarom ik nog steeds uit angst en tekorten geld wil ontvangen. Ik heb mijn geldverhaal herschreven en aan mij nu de taak dit écht te gaan voelen en: herhalen, herhalen, herhalen. Iedere dag weer oefenen met affirmaties en mijn intenties.

I love money and money loves me. 😉

Om 16.30 uur was het event klaar. Perfecte tijd om de file in te duiken, waar ik uiteraard geen zin in had. Ik heb daarom nog een hele tijd met Sharon gepraat, we hebben samen nog wat gegeten en om 19.00 uur ging ik richting huis. Moe maar voldaan kwam ik thuis. Leeggezogen door alle drukte (hallo introvert), koppie vol met informatie en ideëen en blij om weer bij mijn gezin te zijn. <3

Dus, wat nu? Nu ga ik doorpakken. Deze blog schrijven was een van mijn voornemens, dus ik heb direct de koe bij de horens gevat. Straks heb ik een coachcall met Kim, volgende week een leuke samenwerkdag met Kelly en eind juni een livedag, 1-op-1, met Kim. Zulke inspirerende afspraken laten mij altijd enorm groeien. Ik hou ervan om met gelijkgestemden te zijn. Ondernemen (en dan bedoel ik voornamelijk online-ondernemen) is een vak apart dat niet iedereen begrijpt. Aan mij de taak om te kiezen hoe ik hiermee omga.

Vond je dit nu allemaal hocus pocus, maar ben je wel geïnteresseerd geraakt en wil je meer weten? Je kunt mij altijd een berichtje sturen. Vind ik leuk! 🙂 Ik ben dol op de Wet van Aantrekking en heb ik de afgelopen drie maanden meer gemanifesteerd dan ik ooit had kunnen denken. Dus ik ben een levend voorbeeld dat het werkt, haha.

Als je tot het einde bent blijven hangen: bedankt voor het lezen! Tot de volgende blogpost. 🙂

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?