fbpx

Ik heb een kantoor!

Het is nu een week geleden dat ik het bevestigende telefoontje had: ik heb officieel een eigen kantoor! En wát voor één. Een eigen plekje voor mijn groeiende business, in een inspirerende omgeving, omringd door andere ondernemers. Ik ben er zo blij mee!

Het is heel snel gegaan, en het zat eigenlijk helemaal niet in de planning. Dat is het mooie aan het hele verhaal, haha.

Vorige week zag ik mijn agenda en daarnaast de gratis Pinteresttraining die steeds sneller naderde. Ook was er nog flink wat werk te doen voor mijn klanten, dus het was flink knallen.

Ik zat daarom aan een hotelovernachting te denken. Even 2 dagen volle focus en dan kon ik weer door. Of zo. Maar dat was niet de oplossing: Deen zou voor het eerst naar het kinderdagverblijf gaan en er waren nog wat situaties waardoor het eigenlijk niet helemaal lekker uitkwam.

Zondagavond zat ik achter mijn laptop en ik kreeg ineens een ingeving: wat nu als ik tijdelijk een flexplek zoek? Want dat is eigenlijk het ‘probleem’, of mijn ‘verlangen’: ik wilde na deze hectische periode (coronacrisis) even rustig en gefocust kunnen werken. Het is fantastisch om thuis te werken en alle vrijheid te hebben, maar niet met drie jonge kindjes continu om me heen. Rekening houden met verschillende slaapjes, eetmomenten, speelmomenten en ga zo maar door. Vooral als ik aan het werk ben met teksten schrijven voor klanten, kan het zo de dubbele tijd kosten omdat ik continu uit m’n focus gehaald word.

En ik weet dat ik hierin geen special snowflake ben, maar ik ben enorm aan het groeien met mijn bedrijf. Resultaat: door het inefficiënte werken zat ik bijna iedere avond nog achter mijn computer. En ook in het weekend. Het werd een beetje te gek: ik was continu met mijn werk bezig en de balans was compleet verdwenen. Niet heel gezellig ook.

Goed, ik kwam dus het business centre tegen waar ik al een tijdje een oogje op had maar waarvan ik dacht dat het altijd al vol zat. Zondagavond bekeek ik de website, maandag belde ik voor een afspraak om een flexplek te bespreken, dinsdag ging ik langs en besloot ik naar een eigen ruimte te vragen (die was er!), woensdag bevestigde ik de kantoorruimte te willen hebben, donderdag had ik de sleutels. ZO!

En ik ben énorm blij! Het is héérlijk in mijn eigen kantoorruimte. Ik ben 10 keer zo productief. En ja, ik zit momenteel in een drukke lancering dus ik moet alsnog thuis af en toe even de laptop openslaan (as we speak zit ik met Faas op de bank dit stukje te tikken, terwijl de twee kleinsten slapen). Maar dat is tijdelijk. Ik heb nu al een betere balans dan het was, en ik kijk uit naar een nóg betere!

Ook geeft dit kantoor mij ineens mooie kansen om nog verder te groeien. Ik heb twee bureau’s in mijn ruimte staan (to be continued 😉 ) er zijn prachtige vergaderzalen waar ik gebruik van mag maken (PINTEREST WORKSHOPS!) en ik word omringd door fantastische ondernemers. En o, vrijdag is mijn eerste vrijdagmiddagborrel (coronaproof uiteraard). Haha.

Ik ben enthousiast. Het is een fantastische stap in mijn ondernemerscarrière en ik zie een mooie toekomst voor me! Groeien met mijn bedrijf en thuis weer lekker helemaal Milou en mama kunnen zijn.

Liefs,
Milou

Foto: De Blokstallen

Delen:

2 Reacties

  1. Grace
    juli 15, 2020 / 16:40

    Gefeliciteerd met deze nieuwe werkplek. Succes……

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?