fbpx

De weddingplanner (#1 t/m #3) – Marijke Vos

De weddingplanner - Marijke Vos

De weddingplanner van Marijke vos is een serie waar ik al een poosje op zat te azen, maar door drukte kwam het er steeds niet van om het daadwerkelijk te lezen. Tot ik onlangs weer mijn Kobo Plus-abonnement activeerde! De serie bestaat uit 8 korte verhalen, waarvan er iedere maand een nieuw deel verschijnt. Vandaag bespreek ik deel 1 t/m 3 met jullie!

In deel 1 van De weddingplanner, de nieuwe serie van Marijke Vos, schiet Tessa weddingplanner Maartje te hulp op de bruiloft van studiemaatje Feline.

In deel 2 van De weddingplanner is Tessa net begonnen als assistent-weddingplanner en duikt meteen in het diepe: ze zal Maartje helpen bij de bruiloft van Hannah.

In Pijpenstelen en modderpoelen, deel 3 van De weddingplanner van Marijke Vos, zijn Tessa en Maartje inmiddels goed gewend aan elkaars werkwijze. Maar dan komen ze voor een nieuwe uitdaging te staan.

Tessa wordt gedumpt door haar partner en raakt vervolgens ook nog haar baan kwijt. Als haar vriendin Feline gaat trouwens fungeert Tessa ineens ook als weddingplanner. Dat brengt Maartje, de weddingplanner en chaoot die het altijd te druk heeft, op een idee. Tessa en Maartje starten een samenwerking. Al snel worden de eerste bruiloften geboekt en word je meegenomen in de ups en downs van de weddingplanner-branche.

Een heerlijk kijkje in de keuken

Ik vind het vooral heel leuk om te zien hoe zoiets als weddingplannen er organisatorisch aan toegaat. Omdat ik het zo interessant vind kan ik me helemaal verliezen in het verhaal, en door de vlotte schrijfstijl van Marijke lees je de korte delen ook binnen no-time uit.

Volg jij mij al op Goodreads?

Er komt van alles voorbij: familie, vriendschappen en liefde. Door een flink portie humor moest ik soms hardop lachen (en keek Justin me weer eens gek aan, haha. Wanneer ik dan het grapje probeerde uit te leggen, snapte hij het niet. Mannen… 😉 ). Kortom: een heerlijke serie! En ik haat het stiekem een beetje om ‘lekker voor tussendoor’ te zeggen (dat is niet echt het allergrootste compliment voor een auteur). Maar deze verhalen zijn écht lekker voor tussendoor. Je leest ze met een avondje uit!

De serie is dus te lezen via Kobo Plus, of je kunt ze op bol.com aanschaffen voor € 1,49 per stuk! Kun je niet laten liggen, toch?

RATING: ★★★★☆

DE WEDDINGPLANNER – MARIJKE VOS
UITGEVER: LOFT BOOKS + KOBO ORIGINALS

Dit artikel bevat affiliatelinks

Pin dit artikel op jouw bord met deze pin:

De weddingplanner Marijke Vos
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?