Mijn e-book over verandering van het zwangere lichaam

e-book verandering van het zwangere lichaam

De opdracht die ik vorige week van mijn coach meekreeg was duidelijk: of ik binnen een week een e-book kon schrijven. Alle alarmbellen in mijn hoofd rinkelden. Natuurlijk kan ik niet binnen een week een body positivity e-book schrijven. Ik moet nog helemaal wennen aan het idee dat ik mij hierop ga focussen, waar moet ik in hemelsnaam dat boek over schrijven? Maar zoals de Wet van Aantrekking werkt: ik geloofde er ondanks alles wel in, en voelde dat ik dit moest doen. Dingen begonnen sneller te klikken dan ik dacht. Ik ga mij richten op body positivity en zwangeren: het e-book ‘3 manieren om verandering van jouw zwangere lichaam beter te accepteren‘ was ‘geboren’. 😉

Body positivity en zwangeren

Body positivity is enorm in opkomst, en in Nederland hebben we heel wat influencers en bloggers die opstaan voor ieders lichaam en een positief zelfbeeld. Wat heb ik hier nog aan bij te dragen? Ja, ik heb boeken verslonden over dit thema. Neem bijvoorbeeld Body Positive Power, Op je lijf geschreven of Knap voor een dik meisje: stuk voor stuk boeken die mijn ogen openden en héél veel herkenning boden (ik geloof niet dat ik zo vaak met tranen of een knikkend hoofd een boek heb gelezen). Dus ik wist er wel het een en ander vanaf.

Toch voelde ik niet dat ‘dit’ is wat ik te doen heb hier op aarde. Tot ik een ingeving kreeg: Milou, focus je op zwangeren. Je bent momenteel zelf zwanger en je hebt een moeilijke tijd gehad in de vorige zwangerschappen. Je mindset is megasterk momenteel en dit kun jij anderen ook leren! (Dit was even een conversatie met mijzelf)

Maandag bleef de inspiratie zich opstapelen en binnen no-time had ik een opzet voor het e-book ‘3 manieren om verandering van jouw zwangere lichaam beter te accepteren‘, een verdienmodel hieraan gekoppeld én een enorm goed vertrouwen dat dit ‘het’ is wat ik wil doen.

Het e-book kun je onderaan dit artikel downloaden.

Herkenning is nu al niet normaal

Ik gooide mijn blogpost over mijn plannen diezelfde dag nog online (klik!) en ik mocht al vele prachtige reacties ontvangen. De blogpost is honderden keren gelezen en dat maakt me trots. Het is een bevestiging dat dit inderdaad is wat ik hier te doen heb. Na nog wat veren in mijn reet van mijn coach, had ik genoeg zelfvertrouwen om diezelfde avond het halve e-book er nog uit te rammen. Het ging vanzelf, de woorden vlogen eruit.

De afgelopen dagen heb ik veel gedeeld omtrent mijn nieuwe project. De herkenning van mensen is nu al niet normaal: berichten die ik ontvang zijn stuk voor stuk hartverwarmend.

E-book over veranderingen van het zwangere lichaam

Ik hoefde geen research te doen – oké, wel handig om je facts even te checken – maar eigenlijk wist ik al precies wat ik wilde zeggen. Ik heb al mijn kennis van het 1,5 jaar gebundeld in dit gratis e-book: mijn therapie, groei in zelfontwikkeling en de bakken ervaring die ik rijker ben. Voor ik het wist stond het als een huis.

En waarom dan wachten hè? Je weet wat ze zeggen: start before you’re ready. Ik heb mijn website helemaal omgegooid, het e-book laten checken door mijn business buddies en toen was het klaar. Waar moet ik nog op wachten? Ik weet dat het mij alleen maar onzekerder maakt: hoe meer je erover na gaat denken, hoe meer je misschien gaat twijfelen.

Maar die twijfels werden vanmorgen nog van de tafel geveegd: ik postte een foto van mij + zwangere buik op Instagram en ik kreeg wéér de nodige opmerkingen voor mijn kiezen. ‘Dat is al een flinke buik voor 20 weken’ of ‘Zooo grote buik al hoor!’, is wat ik binnenkreeg in mijn DM’s. Het bewijst maar weer hoe hard het nodig is dat er iemand opstaat.

e-book verandering van het zwangere lichaam
Klik hier om het e-book te downloaden

Met trots presenteer ik jullie dus mijn e-book ‘3 manieren om verandering van jouw zwangere lichaam beter te accepteren‘ en ik zou het zó tof vinden als jullie nu allemaal massaal gaan downloaden en het woord verspreiden. Zoveel mogelijk zwangeren moeten dit lezen, want er kunnen zoveel vrouwen mee geholpen worden!

Laat je me weten wat je van het e-book vindt? Dat zou ik superleuk vinden.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?