fbpx

Leuke achtergronden voor je telefoon: paaseieren

Pasen is in zicht! Dus het wordt tijd voor een achtergrond met paaseieren. Na het delen van mijn vorige achtergronden begon het een beetje te kriebelen. Ik had zin om weer meer achtergronden te maken, en te delen!

Diegenen die mij op LifestyleLou volgden weten misschien nog dat ik regelmatig (seizoensgebonden) achtergronden voor je telefoon deelde. Ik pikte ze van Pinterest, noemde uiteraard een bronvermelding en deelde zo leuke content met jullie. Sterker nog, het waren een van mijn bestgelezen artikelen!

Ik weet dat ik geen illustratieheld ben, maar ik vind het toch leuk om zo nu en dan creatief bezig te zijn. Zo had ik een bepaald idee in mijn hoofd voor dit achtergrondje: het moesten getekende dragee-eitjes worden. Dus ik pakte mijn iPad erbij en ging aan de slag.

Leuk genoeg om te delen? Ik vond van wel. Deze achtergrond met paaseieren pronkt bij mij in mijn WhatsApp-chats. Het vrolijkt de boel zo lekker op!

Ze zijn hieronder gratis te downloaden. Ik heb deze achtergrond met paaseieren in vier varianten gemaakt. Veel plezier ermee! (Laat je even weten als je ze gebruikt? Mag via een DM op Instagram, vind ik namelijk superleuk!)

Achtergrond paaseieren
Download achtergrond
Download achtergrond
Achtergrond paaseieren roze
Download achtergrond
Achtergrond paaseieren groen
Download achtergrond

Nota bene: alleen voor persoonlijk gebruik. Niet voor commerciële doeleinden. Gelieve contact op te nemen voor commercieel gebruik. Ontwerp Milou Smit.

Delen:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?