fbpx

Leuke achtergronden voor je telefoon: ginkgo

Een ginkgo achtergrond voor mijn telefoon, dat is wat ik wilde. Er was alleen geen enkel exemplaar dat ik mooi genoeg vond om te gebruiken. Dus wat doe je dan? Dan maak je er zelf één (of in dit geval, twee) – in de nieuwe stijl van mijn website(s)!

Diegenen die mij op LifestyleLou volgden weten misschien nog dat ik regelmatig (seizoensgebonden) achtergronden voor je telefoon deelde. Ik pikte ze van Pinterest, noemde uiteraard een bronvermelding en deelde zo leuke content met jullie. Sterker nog, het waren een van mijn bestgelezen artikelen!

Het ginkgoblad heeft voor mij een speciale betekenis gekregen de afgelopen periode. Heb ik effe geluk (of juist niet) dat dit blad megahip aan het worden is: het is de nieuwe cactus, of het nieuwe monsterablad van de afgelopen jaren. Ondertussen ben ik in het bezit van een prachtig notitieboek met dit blad, wat gelijk de inspiratie vormde voor mijn website – en dus ook deze achtergronden!

Nu dus geen plaatjes meer van Pinterest, maar een zelfgemaakte achtergrond. Niet dat ik per se een professionele grafisch ontwerper ben, maar zelf vond ik ze leuk genoeg om te delen. Veel plezier ermee! (Laat je even weten als je ze gebruikt? Mag via een DM op Instagram, vind ik namelijk superleuk!)

Achtergrond ginkgo
Download hier ginkgo achtergrond 2!

Nota bene: alleen voor persoonlijk gebruik. Niet voor commerciële doeleinden. Gelieve contact op te nemen voor commercieel gebruik. Ontwerp Milou Smit.

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?