fbpx

Leuke achtergronden voor je telefoon: panterprint

Een achtergrond met panterprint: het moest wel. 😉 Hier thuis word ik al jaren Nel pantervel genoemd (ook toen het nog niet zó hip was) en ik moet dan ook eerlijk bekennen dat mijn garderobe voor een kwart uit dit printje bestaat. Wel in verschillende kleuren, uiteraard. Anders wordt het ook zo eentonig. Goed, de achtergronden dus: ik pakte mijn pen en Procreate erbij, en tadaa… ik ben best blij met het eindresultaat!

Diegenen die mij op LifestyleLou volgden weten misschien nog dat ik regelmatig (seizoensgebonden) achtergronden voor je telefoon deelde. Ik pikte ze van Pinterest, noemde uiteraard een bronvermelding en deelde zo leuke content met jullie. Sterker nog, het waren een van mijn bestgelezen artikelen!

Ik ben de Procreate-app een beetje aan het ontdekken. Superleuk om steeds meer functies te ontdekken en te bekijken wat bij mij past. Ik doe het echt voor de lol – niet nóg meer ambities :’) – maar vond ik het (weer) leuk genoeg om te delen? Ja, dat wel!

Ze zijn hieronder gratis te downloaden. Ik heb deze achtergrond met panterprint in vier varianten gemaakt. Veel plezier ermee! (Laat je even weten als je ze gebruikt? Mag via een DM op Instagram, vind ik namelijk superleuk!)

Achtergrond panterprint
Download achtergrond
Achtergrond panterprint
Download achtergrond
Achtergrond panterprint
Download achtergrond
Achtergrond panterprint
Download achtergrond

Nota bene: alleen voor persoonlijk gebruik. Niet voor commerciële doeleinden. Gelieve contact op te nemen voor commercieel gebruik. Ontwerp Milou Smit.

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?