fbpx

About

Sinds september 2012 ben ik al actief in de blogwereld: ik schreef jarenlang met veel plezier – en radiostiltes – op LifestyleLou. In 2018 heb ik de knoop doorgehakt en mijn blog offline gezet. Al mijn focus ging naar mijn eigen bedrijf: Milou Smit.
Waarschijnlijk raad je het al: ik miste het bloggen! Het zit me waarschijnlijk in het bloed om te blijven schrijven, dus creëerde ik weer een stukje uitlaatklep op mijn website.

Van september 2012 tot juni 2019 is er veel veranderd: ik stond bekend als de single-crazy-cat-lady met 4 Brits Kortharen (Lush, Lieve, Liz en Cato), werkte me uit de naad als verpleegkundige in een ziekenhuis en had een heel fijn eigen appartement. In 2014 leerde ik mijn liefde kennen; hij was net zo dol op de katten als ik en in 2015 verwelkomden wij het vijfde Brits Korthaar-exemplaar: Woezel. Niet veel later kwam ik erachter dat ik zwanger was van ons eerste kindje. In maart 2016 beviel ik van onze zoon. In maart 2018 deed ik dit nog eens dunnetjes over (echt, ik heb tot nu toe geen problemen met bevallen, hahaha): een dochter verrijkte ons leven.
Inmiddels zijn we hier: twee koophuizen verder, de zorg voorgoed uitgezwaaid, een online-onderneming gestart, zo trots als een pauw op mijn kinderen die het fantastisch doen, verloofd en in 2019 is ons derde kindje geboren. O ja, die katten zijn er ook nog steeds! Al heb ik Liz met pijn in mijn hart moeten laten gaan…

Ik ga jullie niet beloven dat hier iedere dag een artikel zal verschijnen, want dat komt er niet. Velen kennen mij inmiddels een beetje: het kan goed zijn dat er momenten komen van radiostilte, maar op social media zal ik altijd even mijn gezicht laten zien. Volg me via Instagram op @milousmit.nl om niks te missen van mijn enerverende (ahum) leven.

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?