fbpx

Hoe werkt de Pinterest Trends tool?

Wellicht heb je het al voorbij zien komen: sinds eind september is ook eindelijk Pinterest Trends beschikbaar in Nederland! Maar hoe werkt de Pinterest Trends tool nu eigenlijk? Wat het is, hoe het werkt en hoe je het voor je strategie kunt gebruiken leg ik je in deze blogpost uit!

Bekijk bericht

Hoe begin je met Pinterest marketing?

Hoe begin je nu eigenlijk met Pinterest marketing? Wil jij starten met Pinterest en stel je het alleen maar uit omdat je geen idee hebt waar je moet beginnen? Zonde! Pinterest marketing kan het jou en jouw bedrijf een stuk makkelijker maken. In deze blogpost vertel ik je hoe je kunt beginnen zodat jij op je gemak kunt bekijken of Pinterest marketing iets voor jou is.

Bekijk bericht

Leuke activiteiten voor kinderen tijdens de herfstvakantie? 5 tips

leuke activiteiten voor kinderen tijdens de herfstvakantie

De herfstvakantie zit er weer aan te komen en ik denk dat menig ouders met dezelfde vraag zitten: wat zijn leuke activiteiten voor kinderen tijdens de herfstvakantie? Ik ben altijd liever goed voorbereid met een hoofd en Pinterestbord vol ideeën, zeker nu mijn kinderen wat ouder worden en ik die ideeën ook echt met ze uit kan voeren! Maar mocht jij nu gebrek aan inspiratie hebben, dan heb ik 5 tips voor jou met leuke activiteiten die jij in de herfstvakantie met jouw kinderen (of kind) kunt gaan doen.

Bekijk bericht

5 dingen die jij niet hoeft te doen op Pinterest

5 dingen die je niet hoeft te doen op Pinterest

Wil jij een goede move maken met jouw Pinterestmarketing-strategie, dan zijn er een aantal dingen die je niet moet doen op Pinterest. Een aantal hele simpele dingen, die enorm zonde zijn van jouw tijd en energie. Dingen die je misschien nog niet wist, maar dan zit je dus aan het goede adres. 😉

Bekijk bericht

Pinterest statistieken – update juni 2021: live-statistieken

Pinterest live statistieken

Pinterest statistieken, het is me wat. We zitten nu in juni 2021 en er is wéér een grote update uitgerold: live-statistieken. (De laatste grote update was in januari 2021.) Ik moet zeggen, wel een update waar ik blij van word. De eerste indruk is goed! Een mooie toevoeging aan het platform waar ik je graag in deze blogpost meer over wil vertellen.

Bekijk bericht

Zoek je iets?