Samenstellingen is het ondergeschoven kindje wat betreft de Nederlandse taal. Als er íéts vaak fout gaat in tekstuele uitingen, dan is het het gebruik van samenstellingen (of woordgroepen). Puur omdat mensen er nooit goed in zijn onderwezen. En dat is zo zonde!

Wil jij op een leuke en uitdagende manier álles over samenstellingen leren? In deze waardevolle les uit mijn onlineprogramma Grammar course basic komt iedere regel aan bod en leer ik jou dat het helemaal niet moeilijk hoeft te zijn! Je krijg een e-(werk)boek, begeleidende YouTube-video én ik open een speciaal Instagramaccount om nóg meer voorbeelden en informatie te delen over samenstellingen. Ik zal ook één keer live gaan om al jullie vragen te beantwoorden.

Uiteraard volgt er na deze les een aanbod om mee te doen met de rest van het programma, maar je bent tot niets verplicht. Je koopt nu enkel de les over samenstellingen. What you see is what you get. Een unieke kans om zó goedkoop kennis te maken met mijn onlineprogramma!

LET OP: na aanschaf ontvang je op maandag 23 september een e-mail met de toegang tot de les en alle andere informatie, dan gaat ook pas het Instagramaccount open! Het is dus van belang dat je een correct e-mailadres invult bij je aankoop, dit e-mailadres wordt gebruikt. (Je geeft bij aankoop toestemming dat ik jouw e-mailadres mag gebruiken om je op te e-mailen. Je kunt je na deze les op ieder moment uitschrijven.)

De les over samenstellingen is een onderdeel uit mijn onlineprogramma Grammar course basic. Ik maak nu een uitzondering om de les apart te verkopen.

 

Deze les heeft normaal gesproken een waarde van € 40,–.  Nu eenmalig € 7,–!